Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Snart kamp (hurra)

Publisert  30.01.2007
- Det er klart vi gleder oss, fortalte kaptein Harald Stormoen til kil.no tirsdag kveld.  

Harald Stormoen

Sammen med lagkameratene er Harald inne en snau uke med litt «fri». Etter en hard treningsperiode har gutta fått en snau uke fri fra Kongsvingerhallen og fellestreningene. Som vi har skrevet om tidligere har alle fått løpekrav som skal innfris, så litt egentrening har kapteinen og de andre måttet rydde plass til.

Torsdag møtes laget igjen og allerede søndag er det kamp mot Raufoss i Kongsvingerhallen. I følge Stormoen skal det bli godt å komme i gang med fotball igjen.

- Det har vært en tung periode, men det har gått greit tross alt. Det har vært mye trening uten ball så det skal bli fint å spille mer fotball utover. Det har nok ikke vært så mye hardere enn den treninga vi har hatt i januar før, mente Harald, som innrømmet at psyken får kjørt seg litt i en slik oppkjøringsperiode:

- Jeg merket det nok litt på motivasjonen mot slutten av januar, og når vi tok fri nå så kjente jeg at kroppen var ganske nede. Det har vært deilig med noen dager til å hente seg inn igjen.

Nå kan kapteinen altså se frem til søndagens kamp mot Raufoss. Og i likhet med mange som ikke spiller for laget er gutta spente på hva de nye spillerne kan få til. De fleste mener KIL har gjort det bra på overgangsmarkedet i år, men er spente på å se gutta i aksjon. Harald er også forventningsfull:

- Selv om vi har trent mye uten ball må jeg si at det ser bra ut. Mange av de nye virker bra. Jeg kunne ha nevnt flere, men Conny har fremstått som en veldig solid keeper, avsluttet Harald.

Kampen mot nyopprykkede Raufoss starter klokken 1500.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor