Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ventetida er over

Publisert  03.02.2007
Endelig er det kamp igjen!  
Johan Nilsson Giuomar er en av KILs spennende nykommere.

Etter en knallhard januarmåned med fokus på fysisk trening kommer nå endelig dagen for den første treningskampen i 2007. Raufoss kommer på besøk til Kongsvingerhallen. Gjestene har allerede kommet godt i gang med kampene i forberedelsene til sin comebacksesong i Adeccoligaen. Forleden hadde de et meget sterkt resultat i form av seier mot HamKam.

KIL-trener Thomas Berntsen har fokusert minimalt på trening med ball hittil. På treninga i går spilte imidlertid gutta fire mot fire ei stund, men vi må vel kunne se at noen så litt rustne ut. Selv om KIL nok ikke er så samspilte som Raufoss, skal det vel mye til for at det går så ille som i tilsvarende kamp i fjor. Det var en regelrett overkjørsel der Raufoss til slutt vant 5-0.

Laget til KIL offentliggjøres ikke før søndag, men det er klart at Ørjan Berg Hansen spares. Han er ennå ikke fullt restituert etter sin skade, og dermed tar man ingen sjanser. Petter Linstad har tretthetsbrudd i foten og har nok med å sykle om dagen, mens Herman Odden har litt for høye verdier på leverprøvene sine til at han kan friskmeldes fra kyssesyken.

I tillegg er Ragnar Koffeld og Kjetil Gerhardsen uaktuelle. Begge er i trening igjen, sistnevnte endog for fullt. Han ventes å få prøve seg om ikke så alt for lenge, mens det nok drøyer litt lenger før vi får se Ragnar i kamp.

Mange nye spillere kommer ventelig til å få sin debut i rødt, og for publikum bør dette være en god anledning til å stifte bekjentskap med dem. Vi håper og tror at både Fredrik Nilsen, Johan Nilsson Guiomar, Magnus Sylling Olsen, Kris Smolinski, Peter Samuelsson og Conny Månsson blir å se i kampen som begynner kl. 1500.

Rett før Raufosskampen spiller KIL/NTG sitt juniorlag treningskamp mot Degerfors samme sted. Juniorlaget har innledet sesongoppkjøringen med seire over Sanders A-lag og Lillestrøms juniorlag, og for de som er interesserte i å ta en titt på framtidens A-lagsspillere bør dette være en flott anledning.


Thomas Berntsen har tidligere uttalt at han aldri har opplevd å ha trent et lag som har vunnet en kamp i februar. La oss håpe at denne statistikken ryker søndag.


John Pelu er frisk og rask etter skadeproblemene han sleit med i høst og er nå klar til å vise seg fram igjen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor