Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Absolutt godkjent

Publisert  04.02.2007
En pangstart fra KIL og nykommer Magnus Sylling Olsen la grunnlaget for en solid seier mot nyopprykkede Raufoss.  

Heller ikke John Pelu skjønte hvorfor han ikke fikk straffe.

Magnus Sylling Olsen fikk en drømmestart på sin karrière i den røde drakta. Han var en av fem nye spillere som startet kampen, og i det 28 sekunder var spilt satte han kontant inn 1-0. Foranledningen var en strålende cross fra Patrick Holtet. Det er bare å gratulere både Patrick og Magnus.

KIL fortsatte med full trøkk etter 1-0 og det tok bare to minutter før ballen igjen lå i nettet bar gjestenes keeper. Denne gangen var det ikke finspill, men knallhard kjemping som var foranledningen. Ballen ble nærmest kjempet frem til Sylling Olsen som kom alene med keeper på ti -tolv meter. På elegant vis vippet han ballen i en fin bue over keeper og inn i mål.

Nå gikk kampen inn i en litt roligere periode. Gjestene fra Toten prøvde seg i angrep med forsvarsrekka med Kamark, Nilsson Guiomar, Ryen og Smolinski opptrådte svært kontant og med autoritet. Bakerst sto en rolig Conny Månsson.

Selv om gjestene hadde sine angrep kan vi vel slå fast at de ikke skapte en eneste målsjanse før pause.

KIL kunne med litt tur økt ledelsen ved et par anledninger. Etter et kvarter kom Patrick Holtet rundt på kanten og han la ballen oppskriftsmessig 45 grader ut. Der kom Sylling Olsen, men denne gangen ble skuddet blokkert.

Johan Nilsson Guiomar kom til KIL for å spille back. Mot Raufoss imponerte han som midtstopper.

Like etter jaget John Pelu en forsvarer hjemover. John brukte farten til å komme seg foran. Da han var forbi ble han regelrett dyttet i bakken inne i sekstenmeteren. Dommeren var vel en av de få i Kongsvingerhallen som ikke mente det kvalifiserte til straffe.

Annen omgang startet nesten som den første, men det drøyde to minutter før det ble KIL-scoring. Denne gangen var det Patrick Holtet som banket ballen inn fra skrått hold. Heller ikke nå kan vi overse forspillet. Kamark og Stormoen spilte seg glimrende ut av eget forsvar og Kamark slo en fin cross til Pat. Han tok med seg ballen mot hjørnet av sekstenmeteren og klinket til.

Dessverre kom Raufoss denne gangen rask tilbake. To minutter etter 3-0 fikk de en corner og den headet Albert Cole inn.

Noen minutter etter reduseringen vartet KIL opp med noen fine angrep. Først fikk Samuelsson sjansen inne i boksen, men han traff ikke ballen godt nok og keeper kunne redde enkelt. Like etter spilte Fremming og Lindau noen fine småpasninger seg imellom. Det endte med en Lindauskudd like utenfor stolpen.

KIL var i støtet nå og bare en fin redning hindret Patrick Holtets gode langskudd fra å ende i nettmaskene.

Med et kvarter igjen hadde Raufoss en god periode på noen minutter, men det eneste de tvang Conny Månsson til å gjøre var å bokse noen innlegg ut.

Conny Månsson gjorde sine saker bra.

Sylling Olsen, som virkelig imponerte publikum i dag, finn enda en sjanse til å bli tremålsscorer, men igjen reddet keeper godt.

Mot slutten slang KIL innpå noen juniorer, og også Raufoss byttet en del. Uten å skylde på de unge kan vi, uten å ha alt for røde øyne, si at Raufoss skapte svært lite før i kampens siste minutter. De hadde et par skuddforsøk, men maktet ikke å få ballen i mål. Dermed kan vi slå fast at KIL gjennomførte en solid kamp defensivt.

Også fremover på bana så det bra ut, spesielt med tanke på at gutta verken har trent på stor bane eller øvd på relasjoner i spill. Når det gjelder debutantene så kan vi ikke si annet enn at vi ble imponert. Ingen var i nærheten av å gjøre seg bort, og spesielt Nilsson Guiomar og Sylling Olsen imponerte.

Fakta
KIL – Raufoss 3-1 (2-0)
Kongsvingerhallen
230 tilskuere
Dommer: Trond Nesset, Sand IF
Gule kort: ingen

Mål:
1-0 Magnus Sylling Olsen (1)
2-0 Magnus Sylling Olsen (3)
3-0 Patrick Holtet (48)
3-1 Albert Cole (50)

KIL (4-3-3):
Conny Månsson
Kjetil Kamark
Johan Nilsson Guiomar
Kai Olav Ryen
Kris Smolinski
Lars Erik Fremming
Harald Stormoen (K)
Magnus Sylling Olsen
(Jahr fra 90)
Patrick Holtet
(Nilsen fra 83)
Peter Samuelsson 
(Digerud fra 73)
John Pelu
(Lindau fra 45)

Benken:
Jan Martin Knashaug
Peter Lindau
Sverre Digerud
Ørjan Berg Hansen
Kristian Jahr
Fredrik Nilsen

Vi kommer med et par kommentarer fra de involverte senere søndag kveld.


Venstreback Kris Smolinski gjorde ting enkelt.

Peter Samuelsson jobbet som en helt på topp, men måtte gå målløs av banen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor