Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

En god omgang

Publisert  04.02.2007
Lagene hadde en god omgang hver da KIL/NTG spilte uavgjort mot Degerfors i Kongsvingerhallen i dag.  
Aleksander Eggum (til høyre) ville ikke at en back skulle bli toppscorer, så han overlot den andre straffen til Lars Christian Krogh (midten). Stian Habberstad sørget for reduseringen til 3-2.

Det var KIL/NTG som kom best igang de første ti-femten minuttene av kampen. Gjestene fra Sverige viste seg imidlertid som et godt lag og sto imot presset. De kom seg også mer og mer inn i kampen, men det var allikevel ikke direkte fortjent da de tok ledelsen 1-0 knapt halvveis i omgangen. Kristofer Nyström i KIL-målet måtte strekke seg forgjeves etter ballen som gikk inn nede i det høyre hjørnet hans.

Nå var det imidlertid svenskene som uten tvil tok grepet. De for anledningen blåkledde KIL-gutta så slitne og motløse ut. Det var ingen som tok tak verken defensivt og offensivt, og dermed kunne bortelaget øke ledelsen to ganger til slik at det sto 0-3 til pause.

Trener Pål Håpnes var nok glad for å få litt ekstra tid i garderoben i pausen da A-lagets fotosesjon gikk litt på overtid.

Tida må han ha brukt godt, for gutta var mye bedre når de kom på banen igjen etter å ha hvilt litt. Etter bare tre minutter fikk KIL/NTG en helt korrekt idømt straffe som Aleksander Eggum satte sikkert i keepers venstre hjørne.

Denne smakstarten gjorde nok sitt til at gutta fikk tro på at det var mulig å komme tilbake i kampen. Slappheten fra første omgang var nå helt borte, og laget raidet opp flere gode angrep. Degerfors hadde nok med å forsvare seg, de hadde nesten ingen sjanser etter pause.

Jon-Kristian Krybelsrud gratulerte Mergim Hasi med debuten.

Midtspiss Stian Habberstad viste fram litt av styrken sin 20 minutter ut i omgangen. Etter forarbeid på venstrekanten fikk han ballen på hjørnet av 16-meteren. Skuddet hans var det ikke noe i veien med – det gikk rett i mål bak en noe overrasket keeper. Tre minutter seinere gikk innbytter Kim Pettersen i bakken etter å ha blitt holdt i trøya. Dommeren pekte for andre gang på straffemerket, og denne gang var det Lars Christian Krogh som fikk sjansen. Heller ikke han gjorde noen feil, og dermed sto det 3-3.

Etter kampen fikk Aleksander Eggum spørsmål om hvorfor han ikke tok også den andre straffa. Han ble selvfølgelig ikke svar skyldig:

- Vi kunne ikke ha en back som toppscorer – det ville ikke ta seg bra ut, fortalte han.

Kampen endte uavgjort 3-3, men KIL/NTG hadde fire kjempesjanser til å avgjøre kampen før dommeren blåste av. Aleksander Eggum headet i tverrliggeren, Mats Frydenbergs skudd gikk i tverrliggeren og i tillegg ble Jon-Kristian Krybelsruds avslutning mot åpent mål reddet på streken. Den aller største sjansen var det kanskje Kim Pettersen som fikk, men alene med keeper på overtid klarte han ikke å få ballen i mål.

Dermed ebbet det ut med 3-3, egentlig et greit resultat med tanke på at lagene hadde en omgang hver.

KIL/NTG – Degerfors 3-3 (0-3)
Kongsvingerhallen, 100 tilskuere

Gult kort for KIL/NTG: Simen Gimmestad

0-1 (23)
0-2 (26)
0-3 (35)
1-3 Aleksander Eggum (str. 48)
2-3 Stian Habberstad (64)
3-3 Lars Christian Krogh (str. 67)

KIL/NTG (4-3-3)
Kristofer Nyström
Kjetil Simensen
Christian Arnesen
Simen Gimmestad
(Joachim Christensen i 70 min.)
Aleksander Eggum
Mats Frydenberg
(Gunnar Gjøstøl i 2 min.)
Kjetil Sørum
Lars Christian Krogh
Jon-Kristian Krybelsrud
Stian Habberstad
(Mergim Hasi i 7 min.)
André Bjørkheim
(Kim Pettersen i 25 min.)


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor