Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ny drakt

Publisert  07.02.2007
Det er ikke bare spillerstallen som fornyes før 2007 sesongen. Det blir også ny drakt.  

Fancy detaljer under den ene armen.


Den nye drakta er selvfølgelig produsert av Umbro, og i år har KIL valgt å satse på drakta som heter Speciali. Dette er en helt ny type som Umbro garanterer å levere ut sesongen 2010. Det er i tillegg til utseende et viktig moment når drakt velges.

De som er interessert i «hands uten regler» vil nok kjenne igjen drakta fra mesterskapet som nylig ble avviklet i Tyskland. Så vidt vi husker brukte Norges herrelag i håndball denne drakten der.

Når det gjelder farger på den totale drakta vil KIL i år utelukkende spille i rød trøye, hvit shorts og hvite strømper på Gjemselund. Der må de andre lagene innrette seg etter KILs farger.

Borte kan det bli blått – blått – blått eller feks rødt – rødt – rødt. Dette avhenger selvsagt av de fargene hjemmelaget har.

De som vil benytte sjansen til å kjøpe en drakt må nok smøre seg med tålmodighet, men Svein Olav Lund forteller at drakta trolig kommer i salg rundt 1. mars.Slik ser den ut før reklamen kommer på plass. Vi kan fortelle at drakten har et skikkelig digg stoff.  


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor