Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Vi må ikke deppe

Publisert  02.02.2006
Etter et par klare tap er Vegard Skogheim klar på at det ikke nytter å deppe seg inn mot kampen mot Moss fredag kveld  

Skogen tegner og forklarer på trening. Fredag samler han gutta klokken halv seks for å prate taktikk.

Vegard forteller videre at stemningen er god og at gutta ser at det som det trenes på er bra:

- Ja, når det funker så er det veldig bra. Klarer vi å holde intensiteten og kvaliteten oppe utover så blir dette bra når vi slipper opp frem mot seriestart, forteller treneren, og understreker at vi må huske på at de vi konkurrerer mot hviler mens våre gutter er på jobb mellom treningene.

- Da vi skulle til Hamar var ikke alle ferdig da vi skulle reise, og vi kom dit opp klokka fire og skulle spille kvart på fem. Da hadde vel Ham-Kam-spillerne drukket femten kaffekopper og slappet av.

Fredag kveld kommer Moss på besøk i Kongsvingerhallen. De har hatt gode resultater i det siste, men det hadde jo, uten at vi tror Moss rykker ned, Alta i fjor vinter også. Skogheim er opptatt av å ta med seg deler av kampen på Hamar inn i dette oppgjøret:

- Vi må ta med oss førsteomgangen fra Hamar. Den var positiv. Så må vi luke vekk problemene vi har hatt på dødballer i mot. Vi må være mer skjerpet inne i begge boksene. Ellers er det mye positivt i det vi gjør og nå er det viktig at vi er lojale mot spillestilen uansett hvordan kampbildet blir.

Skogen lar seg ikke stresse av resultater midt på vinteren.

Dette er det fjerde kampen på åtte dager for mange av gutta, så det er ingen tvil om at de får kjørt seg. Og med to daglige treninger i tillegg er det klart at det har vært minimalt med hvile. I helga får imidlertid spillerne et kjærkomment pusterom. Bortsett fra egen restitusjon er det helt fri både lørdag og søndag.

Når det gjelder laget blir det ikke klart før fredag. Eskil Koffeld er i gang igjen, men ellers er skadesituasjonen uforandret.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor