Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Suveren innsats

Publisert  08.02.2007
KIL Toppfotball kan takke to pensjonister for at servicebygget på Gjemselund snart er ferdig.  
Jan Reiersen og Rein Kokkim viser med glede frem det som skal bli flotte kommentatorplasser.

En del av hele pakka rundt byggeprosjektet har hele tiden vært at KIL Toppfotball må yte sin del. Det vil si at klubben har måttet få i gang dugnadsinnsats verdt 160 000 kroner. Det er her herrene Rein Kokkim og Jan Reiersen kommer inn i bildet.

- Nå har vi vel jobbet rundt 400 timer hver, forteller Kokkim. Tidligere var dugnadsgjengen noen flere personer, men det er bare Kokkim og Reiersen som har stilt opp nærmest hver dag i månedsvis.

- Det startet med at Svein Olav Lund spurte om jeg kunne bidra litt, og da svarte jeg ja til å være dugnadssjef. Da visste jeg vel egentlig ikke hva jeg sa ja, til sier Kokkim til kil.no. Vi kan skive under på at han har tatt det ansvaret han har fått på strak arm.

Hvis man nå tar seg en tur inn i nybygget bak sittetribunen vil man se at det virkelig begynner å ligne noe. Gutta har lagt gulv, satt opp vegger, malt, listet og satt opp dragere og stendere. Akkurat nå holder de på med kommentatorplassene for TV og radio.

Kommentatorboksene er i tredje etasje. Der skal det også være arealer som er tiltenkt sponsorer og VIP. I etasjen under blir det et arbeidsrom for media og kiosk eller kafeteria for publikum. Det er dører rett ut på tribunen slik at man slipper å gå rundt. I den nederste etasjen er det som vel alle vet garderober, publikumstoaletter og en del smårom som for eksempel dopingrom. 

- Vi regner med å bli ferdige i god tid, men ville bli glade hvis vi fikk hjelp fra flere. Fagfolk tar seg av for eksempel det elektriske og varme, vann og sanitær, så det vi trenger er egentlig nevenyttige karer, forteller Kokkim, som innrømmer at de er stolte av jobben de gjør: 

- Det er morsomt og selvfølgelig er vi stolte av jobben. Jan og jeg ser på det som en oppgave vi har tatt på oss, og som vi skal fullføre. Og vi skal gjøre det med stil, avslutter Kokkim.

Svein Olav Lund fra KIL er veldig glad for innsatsen de to pensjonistene legger for dagen:

- Det er vanskelig å finne de rette ordene for å beskrive det de to har gjort. De har til nå lagt ned minst et halvt årsverk og jeg kan ikke si annet enn at de har gjort en kjempejobb. Vi må bare ta av oss hatten for det.

Hvis du kunne tenke deg å bidra kan du ta kontakt med KIL på e-post eller telefon 62 88 85 10.

Vil du se hvordan det så ut bak sittetribunen sommeren 2005 kan du klikke her.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor