Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Positivt igjen

Publisert  11.02.2007
KIL fikk ikke den samme drømmeåpning som sist helg, men det var ikke nødvendig for å male Nybergsund i stykker.  

John Pelu rakk å sette inn 1-0 før han måtte forlate banen etter en smell. Med andre ord: Ikke noe alvorlig galt med svensken.

Vi kan slå fast at Nybergsund var det laget som kom best i gang i Kongsvingerhallen søndag. Gjestene var aggressive og allerede etter fem minutter skapte de noe som kan kalles en dobbeltsjanse. Det første skuddet ble blokkert og det andre ble heldigvis sendt over fra god posisjon inne i boksen.

KIL forsvarte seg bra, men klarte ikke å få til noe eget spill de første minuttene. En fin detalj av John Pelu var vel det som varmet mest de første ti minuttene. I det han vendte bort motspilleren med en fint mottak ble det såpass mye forvirring at to Nybergsundspillere kolliderte og falt om. 

Etter et snaut kvarter fikk KIL sin første sjanse ved Peter Samuelsson, men begge skuddforsøkene hans ble blokkert. Like etter fikk vi se en flott stikkpasning som sendte Ørjan Berg Hansen alene gjennom på kanten. Dessverre ble innlegget klarert.

En konsentrert Peter Samuelsson.
KIL tok mer og mer over og etter atten minutter gjorde en tabbe av gjestenes Kleiven sitt til at John Pelu fikk fritt leide mot mål. Ørjan Berg Hansen var også på løp, og det var nok til at forsvaret ikke fikk stoppet Pelu. Han trillet ballen nærmest i sakte film inn i det høyre hjørnet.

Fem minutter etter 1-0 scoringen fikk vi se et strålende angrep, men Magnus Sylling Olsens avslutning gikk rett på keeper. Dermed sto angrepet og Kamarks fine løp og innlegg igjen som de beste prestasjonene.

Like før pause måtte John Pelu tusle av banen med litt vondt bak i det ene låret etter en smell. Inn kom en prøvespillende Carl Erik Torp fra Osloklubben MS. Han fikk dermed gleden av å være på banen da Peter Samuelsson la på til 2-0 med sitt første mål for KIL.

Foranledningen for scoringen var et skudd fra Sylling Olsen som gikk i et Nybergsundbein og høyt opp i lufta. Keeper ropte, men KILs svenske spiss snek seg frem og headet over en utrusende Tervaniemi.

Etter pause ble det for alvor enveiskjøring. Nybergsund fikk en sjanse etter slurv i KILs bakre rekker, men Nilsson Guiomar. Månsson og Smolinski fikk ryddet opp i situasjonen som oppstå.

Kil hadde mange muligheter til å score i løpet av de siste 45 minuttene og et par ganger benyttet de den. 

3-0 kom etter at Ørjan Berg Hansen elegant vendte bort hele Nybergsunds midtbane. Pasningen han sendte av gårde var perfekt og prøvespillende Torp tok med seg ballen inn i boksen og fra skrått hold snek ballen seg under en ikke alt for imponerende keeper.

Kjetil Kamark har virkelig imponert så langt i vinter.
Bare minutter senere skulle det bli 4-0. Patrick Holtet gjorde nok en god kamp og strødde om seg med presise pasninger og flotte crosser. Etter nettopp en slik fin cross fikk Torp ballen ute på venstrekanten. Han tok med seg ballen og denne gangen banket han den inn med nok kraft til at keeper var sjanseløs.

Sverre Digerud, Lars Erik Fremming, Patrick Holtet og Fredrik Nilsen hadde alle muligheter til å legge på til 5-0, men gutta måtte nøye seg med fire i dag. Torp kunne blitt tremålsscorer hvis ikke en Nybergsundspiller med nød og neppe hadde reddet på streken ti minutter før slutt.

Kommentarer kommer i egen sak.

Fakta
KIL – Nybergsund 4-0 (2-0)
Kongsvingerhallen
150 tilskuere
Dommer: Tom Harald Hagen, Grue IL
Gule kort til KIL: Kamark

Mål:
1-0 John Pelu (18)
2-0 Peter Samuelsson (45)
3-0 Carl Erik Torp (68)
4-0 Carl Erik Torp (77)

KIL (4-3-3):
Conny Månsson
Kjetil Kamark
Johan Nilsson Guiomar
Kai Olav Ryen (K)
Kris Smolinski
Lars Erik Fremming
(Jahr fra 81)
Ørjan Berg Hansen
Magnus Sylling Olsen
(Nilsen fra 75)
Patrick Holtet
Peter Samuelsson
(Digerud fra 58)
John Pelu
(Torp fra 39)

Benken:
Jan Martin Knashaug
Carl Erik Torp
Sverre Digerud
Kjetil Gerhardsen
Kristian Jahr
Fredrik Nilsen
Carl Erik Torp i kamp om ballen.

Johan og Ørjan diskuterte hvem som hadde blødd mest for klubben.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor