Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Torp klar

Publisert  13.02.2007
Tirsdag ettermiddag ble Carl-Erik Torp fra Osloklubben Manglerud Star klar for KIL  

Carl-Erik Torp scorte to mål mot Nybergsund.

De fleste som så treningskampen mot Nybergsund på søndag lot seg imponere av unge Torp, som i den kampen spilte på venstrekanten. Thomas Berntsen har sett Torp mye før og i tillegg trente han med KIL i forrige uke. Nå kan treneren fornøyd konstatere at han er KIL-spiller:

- Vi har jobbet med dette parallelt med Gundersensaken og vi er fornøyd med å ha fått det på plass så kjapt etter at Gundersen ble solgt. Carl-Erik er god både som indreløper og kant. Og når han i tillegg har bra fysikk og er god med ballen så er det klart vi forventer at han har mye å bidra med. Det gjelder også på det sosiale planet. Selv om han på en måte er en erstatter for Gundersen så er han nå en del av stallen og må kjempe for plassen på laget.

Når det gjelder øvrige spillere på vei inn så har det vært mange rykter i det siste. KIL-treneren forteller til kil.no at det fortsatt letes etter spillere:

- Med våre økonomiske rammer i bakhodet er vi hele tiden på jakt etter spillere. Akkurat nå er det førsteprioritet å erstatte Per Verner Rønning, som vi solgte til AIK tidligere i vinter.

KIL har solgt spillere i vinter, men også hentet inn mange nye. Klubben vasser på ingen måte i penger:

- Det er ikke noe særlig igjen i forhold til det som er satt av til spillere i budsjettet, men vi har nok til en midtstopper. Det er penger i klubben, men noen vassing kan vi altså ikke snakke om, sier Berntsen, som er fornøyd med at mange gode spillere allerede er på plass.

Vi ønsker Carl-Erik velkommen til KIL og lykke til.

En fornøyd trener.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor