Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Hett, men tett

Publisert  26.02.2007
KIL hadde nok å henge fingrene i defensivt, men greide å holde nullen også mot Sogndal.  

Du hadde vel ikke såååå lite å gjøre Conny?

Dessverre endte det også med null mål for KIL sin del. Hadde kampen endte med seier til KIL ville vi kunnet skrive hjem om et lite ran, for vi skal egentlig skal være greit fornøyd med uavgjort. For Sogndal var best, selv om lagene spillemessig hadde en omgang hver.

Før pause hadde KIL en ball inne, men dommeren annullerte for offside. Foranledningen var gode prestasjoner av Holtet og Pelu. Etter kampen mente Fremming at han var snytt for en scoring:

- Jeg ble snytt for scoring. Jeg var ikke i offside, og jeg tror til og med John legger ballen litt bakover. Jeg kom jo på løp bakfra, sa en litt irritert Fremming etter kampen. Han var ikke fornøyd med dommertrioen etter dagens kamp.

Heldigvis for KIL var saftgutta ikke riktig vasse nok foran mål, og det nærmeste de kom var to headinger i tverrliggeren. I tillegg hadde Conny Månsson en bra dag på jobb:

- Jeg er fornøyd med egen innsats. Det gikk vel bra og var OK.

- Du var grym i dag, sa Samuelsson, som altså mente keeperen var for beskjeden.

- Vi er ikke gode før pause, men etter hvilen tar vi over, så det er vel godkjent, oppsummerte Månsson.

Litt etter pause ga Kris Smolinski plass til junioren Fredrik Nilsen på venstrebacken. Polakken slapp dermed å spille to hele kamper på to dager. 

Harald Stormoen var småforkjølet, men kom inn og styrte skuta greit etter pause.
- Min egen innsats i disse kampene var OK, men ikke veldig bra. Vi har en måned til seriestart så da må vi finne formen. Ellers så mener jeg nivået er bedre her enn i Sverige, men stilen er bortimot den samme. Forskjellen er at det er høyere tempo og mer løping i Norge, sa Kris til kil.no etter kampen. Nå gleder han seg bare til å komme i gang med serien.

Etter pause tok KIL over, men Sogndal skapte også et par sjanser. KIL hadde også muligheter, og med litt mer presisjon kunne gutta skapt mye mye mer.

Trener Thomas Berntsen var noe i nærheten av mellomfornøyd etter kampen:

- Det var en kamp der Sogndal hadde første omgang og vi andre, men de var nok et hakk bedre kampen sett under ett. Det som er bra er at vi er solide bakover og holder nullen gjennom hele turneringa. Men vi skaper alt for lite fremover, mente Berntsen.

Om hele turneringen, som KIL faktisk vant, hadde han dette å si:

Moro å spille for KIL da gitt. Carl-Erik Torp var et friskt pust etter pause
- Vi tar ikke en sånn tur neste år hvis jeg får bestemme. Det blir for mye busskjøring og for lite restitusjon. Motstanden er bra, men vi burde reiset torsdag, hatt kamp fredag, restitusjon lørdag og kamp søndag. Spillemessig så hadde jeg forventet at vi skulle gnistre mer offensivt, men er glad over at vi er ganske solide bakover, sa Berntsen, som mente motstanden var bra og at KIL møtte to hissige lag.

Sogndal - KIL 0-0 (0-0)
Sognahallen

Ingen kort til KIL

KIL (4-3-3)

Conny Månsson
Kjetil Kamark
Johan Nilsson Guiomar
Kai Olav Ryen (K)
Kris Smolinski
(Fredrik Nilsen i 15 min)
Magnus Sylling Olsen
(Harald Stormoen i 45 min.)
Ørjan Berg Hansen
Lars Erik Fremming
John Pelu
Peter Samuelsson
(Johan Nås i 24 min.)
Patrick Holtet

Ikke vet vi hva Patrick Holtet lurte på, men dommeren signaliserte tydelig at han skulle blåse før frisparket ble tatt. Dermed ble det ingen lur tidlig variant.

Kris Smolinski i diskusjon med Thomas Berntsen etter at han ble byttet ut etter pause. Polakken er svært lærevillig.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor