Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Opp og ned

Publisert  28.02.2007
For noen uker siden så det ut til at vi kunne vente en snarlig retur fra Ragnar Koffeld, nå ser det ikke fullt så lyst ut.  
Slik er det vi helst vil se Ragnar - med ball på og på banen. Det er ennå uklart hvor lenge det blir til vi får se ham i aksjon igjen.

- Jeg fikk en reaksjon etter å ha begynt å trene med ball, og fra å ha hatt lite smerter i ryggen, ble det veldig vondt igjen, forteller Ragnar Koffeld.

Dette er selvfølgelig veldig kjedelig for unggutten, og det mest frustrerende er kanskje at han ikke er sikker på hva det er som er galt. I beste fall er det snakk om en betennelse rundt den gamle prolapsen. Det kan komme når man begynner å trene for fullt igjen, og vil gå over ved alternativ trening noen uker. Det andre – og kjedeligere - alternativet er at det er selve prolapsen som ikke er bra. Da går det isåfall mot operasjon, og da vil 20-åringen måtte da det med ro lenger.

Selv om Ragnar er flink til å trene alternativt, vil vi tro at han lengter etter å spille fotball igjen. Det har han ikke gjort siden kampen mot Tromsdalen i Tromsø 9. juli i fjor.

Neste skritt på veien til å bli frisk er en ny tur på MR. Her vil han få svar på om det er snakk om en betennelse eller om det er en prolaps. Resultatet, som kommer tirsdag neste uke, vil derfor ha mye å si for hvor lenge vi må vente på å si KILs spiller nummer 24 igjen.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor