Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Kamp fredag

Publisert  01.03.2007
Helga kan få en reint trivelig start når KIL møter Sparta  
Med Peter Samuelsson ute er det vel ikke utenkelig at en annen Peter, nemlig Lindau, tar plassen som midtspiss i fredagens kamp.

Dette er etter planen siste gang vi får muligheten til å se KIL på hjemmebane før seriestart, så det bør absolutt være attraktivt å ta seg en tur i hallen fredag klokken 1800.

De aller fleste av KIL spillerne er friske og raske, men noen er uaktuelle. Av forskjellige grunner har Peter Samuelsson og John Pelu fått lov til å reise hjem til Sverige i helga. Disse er derfor ikke med. Magnus Sylling Olsen har slitt litt med skade de siste dagene, og er nok også tvilsom i forhold til å starte kampen. I følge KIL-trener Thomas Berntsen kommer han nok imidlertid til å være aktuell for et innhopp.

Sverre Digerud sliter med smerter i leggen, men dette er ikke på noen som helst måte alvorlig. Botemiddelet for å unngå å få igjen denne skaden er å bruke en såle, men inntil videre tar han det med ro med sykling og annen alternativ trening.

Med de ovennevnte som uaktuelle står Thomas Berntsen og Jørn Karlsrud igjen med følgende aktuelle spillere til kampen klokken 1800. Startoppstillingen tas ikke ut før fredag.

Jan Martin Knashaug
Kjetil Kamark
Fredrik Nilsen
Petter Linstad
Ørjan Berg Hansen
Johan Nilsson Guiomar
Magnus Sylling Olsen
Peter Lindau
Patrick Holtet
Kai Olav Ryen
Kris Smolinski
Herman Odden
Harald Stormoen
Lars Erik Fremming
Carl-Erik Torp
Conny Månsson
Kristian Jahr

De som ikke spiller kamp for A-laget lørdag kveld, spiller avgjørende kamp i Galterudturneringens puljespill lørdag klokken 1150. Her står arrangørklubben Galterud på motsatt banehalvdel, og med seier er KIL 2 kvalifisert for semifinale.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor