Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Glimrende forhold

Publisert  10.03.2007
Både været, gresset og vindstyrken er i meget god beskaffenhet.  
En blid gjeng samlet noen minutter før lørdagens løpetur. Harald Stormoen glimret med sitt fravær, han var som vanlig helt presis.

KIL ankom lørdag et La Manga Club som lå badet i strålende solskinn. En temperatur på 23 grader er ikke å forakte, og når det faktisk også er nesten vindstille, er det nesten så det er verdt å heise flagget.

Etter at gutta hadde fått installert seg på rommene sine, rakk de ikke stort annet enn å skifte før Thomas Berntsen tok dem med ut på en rolig løpetur. Alle spillerne var med og løp, skade situasjonen er dermed bedre enn den har vært på ei stund. Den eneste som kommer til å trene alternativt er Ragnar Koffeld, men til og med han var med og jogget i dag.


Gutta på vei nedover fra Las Lomas.

Nesten så fort solen gryr søndag morgen setter gutta seg i leiebilene sine for å kjøre de tre minuttene ned til treningsfeltet. Allerede klokken 0900 starter økta.

Vi har som mål å få trent ei god lavintensitetsøkt i morgen. Vi skal komme igang på banen og kommer til å trene offensive samhandlinger og dødballer, fortalte trener Thomas Berntsen til kil.no lørdag ettermiddag.

La Manga Club er et anlegg vi bare må benytte anledningen til å skryte litt av. Her er alt lagt til rette for oss fra morgen til kveld. Vi har tilgang på fantastisk treningssenter og ditto spa-anlegg. To steinkast unna ligger det åtte fotballbaner på rekke og rad. Både spillere og ledere gleder seg til å ta fatt på uka.

Kil.no sin sladderredaksjon har forøvrig allerede oppfattet at enkelte av de unge spillerne virker veldig fornøyde med at det er ikke mindre enn åtte jenter 19-landslag som spiller turnering her nede denne uka.

Som dere ser er det ikke noen vits i å klage på utsikten.


To rutinerte karer - John Pelu og Harald Stormoen.


Her er det imidlertid fire førstereisgutter. Fra venstre Sverre Digerud, Jan Martin Knashaug, Fredrik Nilsen og Lasse Bergan Foss.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor