Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Første økta gjennomført!

Publisert  11.03.2007
Litt som å se hester bli sluppet ut på beite  
Hesteslipp

Gress er som vi vet det underlaget alle fotballspillere liker best å spille på, derfor var det ikke så rart at spillerne gledet seg til å komme ut på bane B på La Manga selv om økta begynte allerede klokka 9 søndag morgen. Treninga var rolig med firkant, pasningsøvelser og spill 9 mot 9. De fleste av gutta er nå helt friske, men tre stykker sliter med litt grums. Heldigvis har gutta med seg en dyktig medisinmann i fysioterapeut Fredrik Birkemo.

- Carl-Erik Torp sliter med noe småtteri i ryggen og lysken. Det er muskulært og han får behandling for det. Forhåpentligvis trener han for fullt i løpet av uka, forteller Fredrik.

kil.no kunne ved selvsyn se at nykommeren fra Manglerud Star klarte seg bra i de fleste øvelsene, men han sliter når han skal løpe for fullt.

Mye tøy og bøy for Carl-Erik og Johan

Johan Nilsson Guiomar er litt irritert i lyskefestet, jeg er litt usikker på hvor allvorlig det er. Å gå i taklinger og løpe er ikke noe problem, men han har smerter når han slår innsidepasninger, fortsetter fysioterapeuten.

De gode nyhetene er heldigvis også der. John Pelu, Ørjan Berg Hansen, og de to Peterene Samuelsson og Lindau trente for fullt hele økta. Det er positivt, ettersom de har stått over en del økter i det siste.

Keepertrener Morten Kristiansen benyttet deler av økta til å kjøre sine tre elever. Den kenyanske landslagskeeperen Arnold Otieno er på prøvespill, og naturlig nok spesielt interessant å følge.


- Han er ikke spesiell skolert. Teknikken hans er litt annerledes enn det vanlige i Norge, vi kan godt kalle det en afrikansk teknikk. Imidlertid er han myk, smidig og spenstig og er definitvt en god keeper, forteller Kristiansen.

Arnold og de andre keeperne fikk kjørt seg når Morten Kristiansen satte igang.


Ragnar Koffeld gjør sitt beste for å sørge for at ingen skal glemme nummeret hans - det lange skadefraværet til tross.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor