Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Thomas prater

Publisert  15.03.2007
Vi er på nett igjen og dermed kan vi få lagt ut det annonserte intervjuet med trener Berntsen.  

- Kampen ble omtrent som forventet. Det var oppjaget, men det var helt grei at det ble slik. Jeg regner med at mange av kampene i begynnelsen av serien også vil få dette preget. Jeg er veldig fornøyd med at vi holder målet reint bakover. Vi slipper dem heller ikke til mer enn fire målsjanser, forteller Thomas Berntsen.

Treneren mener også at det høye presset fungerte bedre denne gangen enn tidligere i vinter. KIL skal veksle mellom å presse i 4-4-2 og 4-3-3:

- Det er meningen at vi skal prøve å presse høyt i 4-3-3, men når vi ikke klarer det skal vi legge om til 4-4-2. Grunnen til denne endringen er at vi skal få litt bedre balanse, og at vi skal ha en å vende spillet mot når vi vinner ballen.

Selv om hovedinntrykket er positivt er det selvfølgelig også ting som vi ser at kan bli bedre – blant annet i det offensive.

- Vi skaper fem målsjanser, og det synes jeg er litt for lite. Vi er flinke på overganger, men sliter litt de siste tjue metrene foran mål. Hadde vi klart å være mer nøye der kunne vi ha vunnet med to eller tre mål, fortsetter han.

På fredag er det ny kamp og om 25 dager er det seriestart mot Mandalskameratene. Fram mot begge disse kampene er en del ting som Thomas har tenkt å ta fatt i.

- Vi skal jobbe med å få alle spillerne i bedre form. I det ligger det selvfølgelig at vi skal prøve å holde folk skadefrie. Fortsatt jobber vi fortsatt med å utvikle et offensivt spill mot etablert forsvar. Det begynner å bli innarbeidet nå, men vi sliter med å spille motstanderne lave.

I dag torsdag blir det to økter. Med fridagen i går i bakhodet, regner vi med at det blir sprut på morgentreninga. Det blir en intensiv økt der gutta skal få svette litt. Ettermiddagsøkta blir lettere, blant annet med dødballtrening.

Sjanser Sogndal – KIL
1. omgang: 2-2
2. omgang: 3-2

Cornere Sogndal – KIL
1. omgang: 4-3
2. omgang: 4-0


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor