Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ikke bra

Publisert  16.03.2007
KIL spilte en svak kamp og tapte fortjent mot Hønefoss.  
Et betenkt trenerteam etter kampen.

Slutten på ei god treningsuke ble dårlig på La Manga. KIL spilte langt under pari, og heller ikke Hønefoss bød opp til noen festforestilling.

Det positive er at vi heller ikke nå slipper til mange sjanser. Vi noterte bare fire målsjanser imot, det negative blir jo da at vi slipper inn mål på to av disse.

Vi kunne fort ha tatt ledelsen 1-0 etter bare knappe ti minutter. Magnus Sylling Olsen ble spilt gjennom på blank goal, men han fikk bare skotuppen på ballen, og den rullet inn til Hønefoss sin keeper.

Etter dette var det Hønefoss som styrte showet, og de tok fortjent ledelsen etter drøyt 20 minutter. Fjorårets assistentdommer i Champions League-finalen, Steinar Holvik, misset stygt på en offside. Da KIL samtidig misset like stygt i forsvarsarbeidet, fikk Jon Erling Kleppe stå helt alene på bortre stolpe og sette ballen bak en utspilt Conny Månsson.


LarsErik Fremming fikk den KILs første sjansen.

Ingen av spillerne så ut til å ha noen særlig tro på at vi kom til å kunne snu kampen. Vi var veike i dueller, ikke tøffe nok på løp og litt for snille bakover. Å kun skape en målsjanse i hver omgang blir altfor tynt.

I pausen ble det gjort to bytter. Lasse Bergan Foss kom inn for en småskadet Kris Smolinski, mens John Pelu kom inn for Carl Erik Torp. Pelu var banens beste i tirsdagens kamp mot Sogndal, og håpet var at han skulle klare å heve det hele et par hakk. Det viste seg å bli vanskelig – andre omgang ble ikke det spor bedre enn den første hadde vært. Kampen ble i praksis avgjort når David Hansen økte Hønefoss ledelse til 2-0 etter sju minutter i andre omgang. Etter en tellefeil i forsvaret fikk han stå helt alene på hjørnet av 16-meteren og plassere ballen i nettet.

KILs største sjanse i andre omgang var det Lars Erik Fremming som fikk. Etter en corner kom han til to sjanser. Først ble en volley blokkert, men han fikk en sjanse til når ballen kom tilbake til ham.

- Jeg fikk ballen liggende og fikk til et helt OK skudd på volley. Jeg trodde det var keeper som såvidt fikk reddet, men etterpå fant jeg ut at det faktisk var en forsvarsspiller som reddet på streken, forteller turboen på KILs midtbane.

Vi lar hans ord bli det siste fra La Manga for denne gang, men en hilsen fra Ragnar Koffeld i spillerbloggen er det mulig å få med seg.

KIL – Hønefoss 0-2 (0-1)
La Manga, bane G
50 tilskuere

Gult kort for KIL: Lars Erik Fremming

0-1 Jon E. Kleppe (21)
0-2 David Hansen (52)

KIL (4-3-3)
Conny Månsson
Kjetil Kamark
(Fredrik Nilsen i 19 min.)
Kai Olav Ryen
Herman Odden
Kris Smolinski
(Lasse Bergan Foss i 45 min.)
Magnus Sylling Olsen
(Petter Linstad i 2 min.)
Harald Stormoen
Lars Erik Fremming
Patrick Holtet
Peter Lindau
(Peter Samuelsson i 25 min.)
Carl Erik Torp
(John Pelu i 45 min.)

Peter Samuelsson fikk et innhopp på slutten, men klarte ikke å prege kampen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor