Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tilbake

Publisert  20.03.2007
Ikke mer av Spanias sol.  

 
  Johan Nås (nærmest) trener nå for fullt med sin nye klubb. Han har imidlertid fortsatt en høygravid samboer, og materialforvalter Henry Brenna fikk ansvaret for å bære rundt på Nås mobiltelefon i tilfelle barnet skulle melde sin ankomst under treninga.
I dag var gutta samlet igjen for første gang etter at de kom hjem fra La Manga. Trenerne har nå bestemt seg for å legge flest mulig av øktene på den utmerkede kunstgressbanen til FuVo. Derfor hadde hele skokken dratt til Opakermoen for å øve i dag.

Thomas Berntsen er igjen i Spania for å spionere litt på noen av motstanderne våre, og i hans fravær var det Jørn Karlsrud og Morten Kristiansen som ledet tirsdagens økt. Det var rimelig rolig intensitetsmessig, men temperaturen og kvaliteten holdt seg brukbart hele økta igjennom. Det hele ble avsluttet med en liten kamp ti mot ti hvor vi fikk se mye bra offensivt spill og et par flotte mål.

Gledelig er det å se at Ørjan Berg Hansens skade ser ut til å leges fort. I dag løp han rundt banen i joggesko uten smerter, og det er ikke utopi å håpe på å se ham for fullt igjen i løpet av en fire-fem dager.

Lørdagens annonserte kamp mot Hønefoss blir det ingenting av grunnet forskjellige ting. I stedet spiller KIL kamp mot det svenske laget Ljungskile. Tid og sted er uklart, men mest trolig blir det på søndag.

kil.no kommer tilbake med mer informasjon.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor