Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

På forhånd

Publisert  24.03.2007
kil.no hadde en prat med assistenttrener Jørn Karlsrud lørdag ettermiddag.  

Lasse Bergan Foss kan bli Kai Olav Ryens makker i midtforsvaret. Det står nok mellom 19-åringen og Herman Odden.
- John og Ørjan er usikre foran søndagens kamp. De blir nok med nedover, men de starter neppe. Innhopp er imidlertid ikke utenkelig, forteller Jørn.

Det betyr at KIL altså stiller uten tre viktige spillere fra start mot det svenske laget som til daglig spiller i Superettan. Johan Nilsson Guiomar er nemlig fortsatt også uaktuell. Vi spør Karlsrud om dette gjør at jobben med å spille inn et lag til serieåpningen blir vanskelig.

- Nei, det ser jeg ikke på som noe problem i det hele tatt. Alle de som spiller i morgen kommer til å få mye spilletid i Adeccoligaen i år, selv om vi nok kommer til å stille med et annet lag i serieåpningen mot Mandalskameratene 2. påskedag, sier Karlsrud.

KIL møter et lag trenerne vet lite om. Kampen spilles i Tistedalen siden man kunne få gressbane her. KIL-trenerne mener dette er en klar fordel siden man møter dette underlaget i serieåpningen. Man får neppe noen fløyelsmatte, men det forventer man da heller ikke å få se i noen av seriekampene i april måned.

Laget er ikke offentlig, men troppen er som følger:

Månsson, Knashaug, Bergan Foss, Odden, NIlsen,  Ryen, Kamark, Smolinski, Sylling Olsen, Stormoen, Fremming, Linstad, Berg Hansen, Holtet, Pelu, Torp, Nås, Samuelsson og Lindau.

Så er det bare å håpe at alle impliserte husker å stille klokka en time fram i natt, så de rekker kampen kl. 1600.

Johan Nås er, så sant han ikke ender på fødeavdelingen, klar for kamp på søndag.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor