Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tap 1-0

Publisert  25.03.2007
Fire kamper på rad uten scoring.  
Flere av de defensive spillerne var litt nedtrykt etter kampen. Her Fredrik NIlsen, Lasse Bergan Foss, Kai Olav Ryen og Conny Månsson.

Måltørken er selvfølgelig ikke hyggelig, men vi får være like positive som en av medarbeiderne til kil.no som noe lakonisk uttalte følgende etter kampslutt:

- Det er bedre enn i fjor, da spilte vi fire seriekamper uten å score.

Han regnet da med serieåpningen mot Moss, da vi vant etter et selvmål.

I dag hadde vi faktisk alle tiders mulighet til å sprekke nullen, men dessverre reddet keeper det noe svake straffesparket til Carl-Erik Torp.

Dette skjedde imidlertid ikke før i andre omgang, og vi skylder vel våre lesere å skrive litt om det som skjedde tidligere i kampen også.

Ljungskile, med den gode gamle Lillestrømspissen Jörgen Wålemark som tanksenter, kom best i gang. De var mer på nett fra start, og tok kommandoen i banespillet. Vi sleit litt med å komme oss ut av eget forsvar; flere ganger skyldtes dette svake klareringer fra det bakre leddet.

Etter drøye kvarteret begynte vi å komme mer med, og da klarte vi også å skape kampens første sjanse. Den kom på en corner fra Patrick Holtet. Magnus Sylling Olsen prikket ballen, men headinga fra sju meters hold ble blokkert før den kom fram til mål. Fra vår posisjon kunne det se ut som om det var er KIL-spiller som kom i veien.

Sylling Olsen var sammen med Kjetil Kamark og Patrick Holtet på høyresida de som var best på KIL før pause. Det var her vi fikk til ting offensivt, samtidig som det også var trygt bakover. Den andre store sjansen vår i første omgang kom også fra denne siden. Nok en gang fra Patrick Holtet, nå på innkast. Kai Olav Ryen stusset på første stolpe, og Lars Erik Fremming fikk til ei god heading som dessverre ble reddet rett foran streken.


Tross en for egen del god andreomgang var Lars Erik Fremming skuffet etter kampen.

Begge lag skapte det meste på dødballer. I første omgang kom alle målsjansene til begge lag etter faste situasjoner. Etter pause skapte svenskene noe mer etter spill, mens vi, også om vi inkluderer situasjonen vi fikk straffe på, uten tvil var giftigst etter frispark, cornere og innkast. Slik har det vært i mange av treningskampene i vinter, og det er tydelig at slike situasjoner kommer til å være viktige i år.

Harald Stormoen sleit på midtbanen før pause, så Ørjan Berg Hansen ble byttet inn før 2. omgang begynte. Dette hjalp på banespillet vårt, det tok imidlertid et kvarter, et baklengsmål og et brent straffespark i andre omgang før vi kom oss ordentlig igang.

Baklengsmålet så enkelt ut. På et utspill fra keeper fikk en av deres gode spisser lov til å stå nærmest alene og ta ned ballen. Han la den pent inn til Mathias Gravem som headet ballen utagbart nede ved Conny Månssons venstre stolpe. Målet kom etter en situasjon som ikke var helt atypisk. Forsvaret var ikke helt på topp idag. Sikkerheten bak virker ikke å være den samme som det vi så i februar.

De siste 25 minuttene av kampen ble uansett oppløftende. Da så vi gutta slik vi ønsker. De begynte å gå i og vinne dueller, trå til, gå på gode løp og kjefte litt på med- og motspillere. Hvis vi kan klare å ha denne gnisten i 90 minutter blir vi vanskelige å ta. I denne perioden dominerte vi stort, og Ljungskile ble stort sett bare løpende imellom.

I andre omgang var det flere spillere som markerte seg positivt. Ørjan Berg Hansen er tilbake i slag etter den lille skaden sin. Lars Erik Fremming spilte seg opp etter en førsteomgang under pari mens Johan Nås med 195 cm på strømpelesten viste at han ikke er lett å bryne seg på i lufta.

Carl-Erik Torp fikk også den siste KIL-sjansen. Kjetil Kamark slo godt inn fra høyre, men stupheadinga til Torp fra ti meters hold gikk dessverre like utenfor. Dermed ble det tap. Vi får trøste oss med at det ikke ble utdelt poeng. Det blir det dog om 14 dager i Mandal, og da har vi trua på at vi får se et KIL-lag som starter for fullt med en gang dommeren blåser i fløyta.

Til slutt må vi få lov til å skryte av gressmatta i Tistedalen. Selv om den ikke var grønn var den flott å spille på.

Magnus Sylling Olsen var etter vår mening KILs beste.

KIL – Ljungskile 0-1 (0-0)
Tistedalen stadion, 20 tilskuere
Dommer: Johnny Westby, Vindbjart FK

Gule kort for KIL: Lars Erik Fremming, Carl-Erik Torp og Magnus Sylling Olsen

0-1 Mathias Gravem (51)

KIL (4-3-3)
Conny Månsson
Kjetil Kamark
Kai Olav Ryen
Lasse Bergan Foss
Kris Smolinski
(Fredrik Nilsen i 22 min.)
Magnus Sylling Olsen
Harald Stormoen
(Ørjan Berg Hansen i 45 min.)
Lars Erik Fremming
Patrick Holtet
(Peter Lindau i 14 min.)
Johan Nås
Carl-Erik Torp

Benken:
Jan Martin Knashaug
Fredrik Nilsen
Petter Linstad
Ørjan Berg Hansen
Peter Samuelsson
Peter Lindau

 

Carl-Erik Torp var misfornøyd med å ha bommet på straffe.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor