Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Gressbane

Publisert  06.04.2007
På Namnå fant KIL gress tre dager før seriestart  
Svein Ystenes var innom og kjørte ei økt med keeperne i dag.

I dag var gutta samlet til trening på gress for første gang siden La Manga. Det var ikke akkurat noen matte à la Wembley, men det så uansett ut som om gutta trivdes. Kvaliteten på treninga var god, det er tydelig at det spisser seg til i kampen om plassene på laget til seriestart.

Trenerne er ennå ikke sikre på alle plassene på laget. Ut fra formasjonene som ble drillet på dagens økt er det vanskelig å si hvem som kommer til å starte i Mandal på mandag.


Johan Nilsson Guiomar spilte firkant i dag, men står over mandagens kamp.

Den triste nyheten er at Johan Nilsson Guiomar definitivt ikke blir klar til kampen. Lysken hans kjennes stadig bedre, men mandagens kamp kommer for tidlig. Oppgjøret i andre serierunde mot Hamkam kan han imidlertid være aktuell til. Carl-Erik Torp deltok på deler av treninga, men sto av mot slutten. Han er den eneste i troppen som er tvilsom. Kai Olav Ryen kjenner fortsatt litt til overtråkket han fikk mot Sandefjord, men han er vi ikke nervøs for.

- Jeg spiller definitivt, fortalte han til kil.no i dag. Vi vet jo at det skal mer enn et usselt overtråkk for å stoppe en eidskoging.

Vi rapporterer fra treninga også i morra. Vi kan ikke love dere noen lagoppstilling, men troppen, skal vi nok kunne få utpå kveldingen.

En pust i bakken ble det tid til, men den varte ikke i 6-7 minutter,

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor