Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Hva gjør du egentlig?

Publisert  09.04.2007
Patrick Holtet forteller hvordan han lader opp til kamp.  

Patrick i aksjon i 2006.

Det er ikke alltid gutta kommer fram til kampstedet dagen før avspark, men på en såpass lang tur som til Mandal, er det nok godt å bruke kampdagen til annet enn å sitte på buss og fly.

- Rett etter at vi kom fram søndag kveld, var vi ute på joggetur. Det er alltid greit å få løst opp musklene litt etter en lang dag på tur, forteller Patrick Holtet.

Forøvrig ble anledningen benyttet til å jogge bort til stadion for å se på forholdene der. På tross av snø og sludd hele dagen, var gressmatta utmerket. Sågar mente trener Thomas Berntsen at forholdene er bedre her enn de var på La Manga.

- Det viktigste i forkant av en kamp er å få slappet av, men man må finne på et eller annet slik at det ikke blir kjedelig. Etter middagen er vi som regel en gjeng som liker å spille kort. I går gikk det i Amerikaner og Spardam. Vi er i seng i rimelig tid, ihvertfall før midnatt, fortsetter Patrick.

Magnus Sylling Olsen måtte sette på seg lue før løpeturen søndag kevld.
På kampdagen festes fokus mer og mer mot fotball.

- For meg er det viktig at jeg begynner å forberede meg mentalt i tillegg til det rent praktiske. Selvfølgelig hører det med å sjekke utstyr samt å drikke nok, men å ha kampen i tankene er like viktig, fortsetter han.

Det formelle programmet i dag er relativt kort. Gutta tar en spasertur halv to, etterfulgt av spillermøte klokka to og kampmat klokka halv tre. Bussen drar fra hotellet cirka halvannen time før kampstart.

Mange av gutta sover på bussen. Her ser vi Peter Samuelsson med puta si.
Vi har hørt mange historier om overtroiske fotballspillere som har diverse sære prosedyrer før kamp, Patrick regner ikke seg selv blant disse. 

- Av en eller annen grunn har det blitt slik at jeg alltid tar på meg det høyre leggskinnet før det venstre. Det er imidlertid ikke noe jeg tenker på, så jeg ville nok ikke ha blitt altfor forstyrret selv om jeg hadde dratt på meg det venstre først, avslutter Patrick.

Det er ingen grunn til å tvile på at oppladningen til kampen blir god. Dette kan altså ikke brukes som unnskyldning dersom det skulle gå dårlig mandag kveld.

Når det gjelder lagoppstillingen så er det tvilsomt om den er klar før sent på ettermiddagen. Vi kommer da selvsagt med den. Da får vi se om Pat har forberedt seg forgjeves eller ikke.

Husk også å melde deg på KILs egen SMS tjeneste. Der får du også lagoppstillingen.
Her avslører Harald Stormoen at det er et lite 17-tall på Thomas Berntsen sine sko. Mystisk!

Her legger gutta i vei.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor