Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Skuffet, men offensiv

Publisert  11.04.2007
Trener Thomas Berntsen bryr seg ikke om det er Raufoss eller Ham-Kam som står på motsatt banehalvdel neste helg.  

- Ingen skilte seg voldsomt ut, men Magnus var kanskje vår beste spiller mot Mandal, mente Thomas.
Men før vi kommer til 2. serierunde lar vi treneren si noen ord om kampen på det sure og forblåste Sørlandet:

- Jeg hadde selvsagt håpet på en bedre start og er skuffet. Det var overkommelig motstand og en jevn kamp, så da er det surt å tape, sa Berntsen etter kampen i Mandal.

- Vi presterer høyst middels i en kamp der den som scoret først kom til å vinne. Vi kunne like godt endt opp med ett eller tre poeng i denne kampen, men det hjelper ikke å trøste seg med det. Vi kan sitte å trøste oss selv slik hele sesongen, men det får vi ikke et eneste poeng av, slo treneren fast. Han er mer opptatt av å se fremover:

- Nå må vi ofre oss ekstra for å få marginene på vår side. Det hadde vi ikke i Mandal. Der reddet de på streken rett før de satte inn sitt andre mål. Et godt eksempel på hvor små marginer det er.

Før kampen var det, blant annet på grunn av smårusk og mangelfull trening, usikkerhet om flere av plassene i startoppstillingen. Thomas angrer ikke på noen av valgene:

4. dommeren hadde en ganske enkel jobb med å markere Berntsen i serieåpningen
- Vi skaper en 2-3 sjanser i hver omgang så byttene hadde vel ikke all verden å si. Nå gleder jeg meg til Torp, Pelu, Nilsson Guiomar og Nås er tilbake for fullt i trening, men det kan hende mandagens lag uansett hadde vært uttaket. Vi har mange gode spillere å velge mellom og gleder oss til de kommer skikkelig i form. Det er ikke minst viktig med tanke på å få kvalitet på treningene.

På søndag er det klart for årets første hjemmekamp, og det er ingen tvil om at folk gleder seg til kampen mot Ham-Kam. Thomas er intet unntak:

- Det blir nok en tøff kamp, men hver kamp lever sitt eget liv, så hvordan det gikk i serieåpningen er nok ikke så viktig. Det er egentlig det samme om det er Raufoss eller Kamma som kommer på besøk. Vi er uansett klar over at vi må kjempe for marginene, mente Thomas, som så absolutt ikke gravde seg ned etter kampen i Mandal:

- Vi slipper til lite, men skaper også lite. Det er ikke tilfeldig hvem som vinner kamper, men det finnes noe mellom himmel og helvete, avsluttet Thomas.

Carl-Erik Torp kommer inn for Harald Stormoen.Jørn Karlsrud og Thomas Berntsen gjorde tidlig forandringer mot Mandal.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor