Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Surt og ufortjent tap

Publisert  15.04.2007
KIL måtte til slutt innse at HamKam reiste hjem med alle poengene i en kamp der KIL burde hatt minst ett poeng.  

Ørjan Berg Hansen tar ballen fra Marius Gullerud. 

Det var fulle tribuner og stor stemning da KIL tok i mot Kamma til Hedmarksderby på Gjemselund. Dessverre endte det opp med null poeng. KIL gikk hardt ut, og etter at det hadde stått og vippet litt, ble den første sjansen skapt. Da var det spilt tjue minutter.

Johan Nås gikk opp i en duell og stusset ballen videre til en løpende Ørjan Berg Hansen. Keeper Rønningen kom ut og gjorde jobben vanskelig for indreløperen. Ballen ble blokkert med returen gikk til Sylling Olsen som sendte avgårde et skudd. Også det ble reddet og 0-0 holdt seg.

Ti minutter senere kom den neste sjansen. John Pelu var igjennom, men igjen reddet Rønningen. Det skulle blitt corner, men det overså dommeren glatt. Utrolig! To minutter senere var Pelu på farten igjen, men Rønningen var igjen i det umulige hjørnet og reddet igjen. 

Det siste kvarteret før pause var HamKam på hæla, men de skapte to brukbare sjanser. Heldigvis gikk begge skuddene utenfor, og lagene kunne tusle inn til pause vel vitende om at KIL hadde vært det beste laget.

Ivar Rønningen mente Pelu filmet seg til straffe. Bortsett fra denne episoden var Rønningen imponerende.
I pausen gjorde Kamma ett lurt bytte. En svak Espen Olsen måtte vike plass for Abiodun. Med han på banen var gjestene langt farligere, men igjen var det KIL som gikk hardest ut. Laget fikk en av mange cornere, men som de andre ble den ikke godt utnyttet. 

HamKam hadde et skudd over før KIL igjen skapte sjanser. Sylling Olsen kunne scoret, men igjen var marginene på gjestenes side da Rønningen reddet med tåa. Vi satt med en følelse av at KIL kom til å score, men plutselig skapte gjestene en sjanse. Heldigvis headet Abiodun rett på keeper fra kort hold.

Et kvarter før slutt falt avgjørelsen. Gjestene kontret og Abiodun fikk slått i fra høyresiden. Inne foran mål ventet Truls Jevne Hagen. Han satte inn 0-1.

Magnus Sylling Olsen fikk en gylden mulighet til å utligne, men straffen ble for svak.
Samuelsson, som tok Nås sin plass like etter scoringen, skulle komme i fokus. Bare en umulig Ivar Rønningen hindret KIL-scoring. Han reddet en brasse nede ved stolpen og i tillegg var han på rett plass da Samuelsson avsluttet fra kloss hold. Helt utrolig at ballen ikke gikk inn.

Og når gutta heller ikke scorer på straffe blir det ikke poeng. I en kontring gikk John Pelu i bakken og dommeren blåste straffe. En ellers god Magnus Sylling Olsen tok ansvar, men trillet ballen utenfor. Huff for en dag og huff for et bittert tap.

Mandag kommer vi tilbake med kommentarer og tall og tull.


En liggende Ivar Rønningen ser ballen rulle utenfor.

En av mange dueller i kampen. Her svever Arnar Førsund høyest.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor