Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ungguttnytt

Publisert  16.04.2007
Ny spiller får sjansen til å trene med A-laget.  
Får utfordringer på høyere nivå.

I hele vinter har flere unge spillere trent med A-laget. De som har vært innom mest har vært Jan Martin Knashaug, Sverre Digerud og Kristian Jahr. Gjennom å trene med de store gutta har de definitivt høstet god erfaring.

Jan Martin Knashaug har nå blitt lånt ut til Galterud. Både klubbene og Jan Martin selv ser på dette som en meget god løsning. Her får han stå fast i tredjedivisjon og høste erfaring med å spille på seniornivå gjennom en hel sesong. Vi regner med at han vil få en god ballast for å kunne gjøre comeback i KIL-drakta senere.

Når det gjelder Jahr og Digerud kommer de nå en stund til å trene sammen med juniorstallen igjen. I stedet for dem henter Berntsen og Karlsrud opp en ny unggutt som får prøve seg. Lars Christian Krogh Gerson har vært innom enkelttreninger før, men nå får han prøve seg i en lengre periode. 16-åringen er, sin unge alder til tross, kaptein på juniorlaget, og har hatt en meget god utvikling siden i fjor høst.

Med sitt doble statsborgerskap i lomma, er Lars Christian fast inventar på Luxembourgs G17 landslag. Han var nylig på samling, og her fikk han to nye landskamper notert. Begge endte med tap 2-1, men må vel kunne sies å være av typen hederlige siden de kom mot Tyskland og Belgia. Uten å fornærme noen - de to sistnevnte regnes jo som noe større fotballnasjoner enn Luxembourg.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor