Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Saksansvarlig på plass

Publisert  20.04.2007
En eventuell utbygging av Gjemselund stadion har blitt en sak for Kongsvinger kommune.  

Kommunen eier Gjemselund og vil naturligvis bli sterkt involvert når stadion og området rundt utvikles. Planene som er presentert her på kil.no tidligere er kun skisser laget på vegne av toppfotballen. De må diskuteres blant politikerne og andre brukere av Gjemselund før de kan realiseres.

Svein Bjørklund (Ap) ble denne uka oppnevnt som saksansvarlig for Gjemselund-utbygging.

Han vil dermed representere politikerne i byen, som skal vurdere regulering av arealet og finansiering for deler av en eventuell utbygging. Bjørklund er forsiktig med å gi løfter, men lover å ta fatt på saken allerede neste uke.

- Jeg vil ta et møte med Jens Njøsen og KIL Toppfotball. Deretter vil vi snakke med de andre brukerne av Gjemselund, forteller Svein Bjørklund.

Breddefotballen og idrettslaget uttalte til Glåmdalen i forrigårs at de er klare til å samarbeide med toppfotballen. Hvilken betydning har det for saken?

- Klart det er en fordel. Gjemselund skal være en idrettens sted for alle, sier Bjørklund, som understreker at han ikke har satt seg godt nok inn i saken til å si noe mer foreløpig.

Uansett er det positivt at planene er satt på dagsorden i kommunen.KIL Toppfotballs forslag til Gjemselund. Illustrasjon: Arkitektlaget


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor