Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

KIL kom på slutten

Publisert  23.04.2007
Etter 75 nitriste minutter hevet KIL 2 seg det siste kvarteret mot Stange.  
 
Alexander van Wijk måtte se en ball bak seg allerede etter tre minutter.
 

KIL fikk den første sjansen på en corner, men dessverre var det ingen foran mål som fikk ballen på den gode innsvingeren til Patrick Holtet.

I stedet var det bortelaget Stange som tok ledelsen da de scoret etter knappe tre minutter. Keeperdebutant Alexander van Wijk var uheldig med et utkast, og ballen havnet hos Stanges Petter Bjørsrud. Han klinket til fra 30 meters hold og traff såpass langt til høyre at keeper ikke rakk fram.

De fåtallige publikummerne som hadde møtt opp ventet nok nå på et stormløp fra KIL-spillerne, men det kom egentlig ikke. Det var helt tydelig at de sleit voldsomt med det dårlige underlaget på Gjemselunds bane 3, men dette var ikke hele forklaringen. Dårlig gress er ingen unnskyldning for å tape dueller, og det gjorde KIL til gangs i første omgang. De offensive leddene fungerte ikke i det hele tatt, og bortsett fra den tidligere nevnte sjansen på corner skulle det gå lenge før vi så en real sjanse. Den mest positive på KIL i 1. omgang var Jon-Kristian Krybelsrud. Han var et stadig uromoment på høyrekanten.


Johan Nås måtte ut etter bare 18 minutter, det er heldigvis neppe alvorlig.

Etter bare drøye kvarteret måtte Johan Nås forlate banen. Han ble prøvd som midtstopper, men fikk en smell da han landet forkjært i en duell. Dette gjorde at trener Jørn Karlsrud måtte rokere litt på laget. Johan Nilsson Guiomar gikk inn som midtstopper, Fredrik Nilsen ned som høyre back, mens Lars Christian Krogh Gerson kom inn som indreløper.

Gerson fikk den største sjansen til å utlikne før pause. Patrick Holtet slo et flott innlegg som junioren fikk headet mot mål fra kloss hold. Dessverre klarte Stanges gode keeper å redde både dette skuddet og de to returene som fulgte.

Kampen fortsatte i samme tralten i andre omgang selv om det vel var noe bedring å spore hos KIL. Omslaget kom ikke før Jørn Karlsrud la om til en 4-2-4 formasjon. Peter Samuelsson fikk med seg Sverre Digerud på topp, og KIL skapte dobbelt så mange sjanser det siste kvarteret som i de fem første til sammen. Utlikningen kom på en corner. Patrick Holtet slo som vanlig og Lasse Bergan Foss fikk avsluttet. Dessverre reddet keeper, men Peter Samuelsson var frampå og headet inn returen.

En innbitt Lars Erik Fremming

Rett etter fikk Lars Erik Fremming to muligheter til å bli matchvinner, men Stanges keeper viste Ivar Rønningen-tendenser og reddet begge avslutningene fra kloss hold.

I stedet ble det Jon-Kristian Krybelsrud som ble dagens mann. Peter Samuelsson fikk tatt ned ballen og slått igjennom lynvingen. Alene med keeper gjorde han ingen feil.

Helt på tampen slo Patrick Holtet en flott langball fram mot sammen Samuelsson. Han kom alene med keeper, rundet ham og kontrollerte ballen inn i nettet til 3-1.

Med samme innsats som de siste minuttene hadde KIL aldri gitt Stange noen muligheter. Slik de spilte større deler av kampen var ikke forskjellen mellom lagene spesielt stor. Vi vil tro at A-lagspillerne som var med må prestere bedre for å spille seg inn i Thomas Berntsens førsteellever.

KIL 2 – Stange 3-1 (0-1)
Gjemselund bane 3
50 tilskuere
Dommer: Kjetil Berntsen, Vang FL

Ingen kort til KIL

0-1 Petter Bjørsrud (3)
1-1 Peter Samuelsson (78)
1-2 Jon-Kristian Krybelsrud (87)
1-3 Peter Samuelsson (89)

KIL (4-3-3)
Alesander van Wijk
Johan Nilsson Guiomar
(Sverre Digerud i 25 min.)
Johan Nås
(Lars Christian Krogh Gerson i 72 min.)
Herman Odden
Lasse Bergan Foss
Fredrik Nilsen
Petter Linstad
(Kristian Jahr i 14 min.)
Lars Erik Fremming (K)
Jon-Kristian Krybelsrud
Peter Samuelsson
Patrick Holtet

Benken:
Kristofer Nyström
Sverre Digerud
Lars Christian Krogh Gerson
Kristian Jahr
Hans Martin Forfot

To mål til Peter Samuelsson


Et mål til Jon-Kristian Krybelsrud som mange mente var KILs beste kampen igjennom.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor