Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ingen tropp!

Publisert  28.04.2007
Fredagens trening ble gjennomført uten dramatikk. Det mest uklare er hvem som er på søndagens lag og i søndagens tropp.  

Thomas og Jørn svettet litt mindre enn spillerne.

Thomas Berntsen var fornøyd med treningen, som ble avsluttet med en intensiv spilløkt på liten bane. Ikke bare var treningen bra, men Berntsen kan også velge fra en nesten skadefri tropp.

- Vi kan ikke få forberedt oss bedre enn det vi har gjort nå, mente Thomas.

Johan Nås og Ragnar Koffeld er som kjent skadet, mens Magnus Sylling Olsen er tvilsom. Helten fra Bislett har dratt på seg bronkitt og går på pencilin:

- Jeg varmet opp litt i dag, men var ikke med på spilløvelsen. Får jeg to gode dager nå så kan det bli kamp på søndag, røpet en småoptimistisk og spillesugen Sylling Olsen. Han kunne også røpe at han var syk også mot Skeid.

En småsyk Sylling Olsen brukte genser i finværet den lille timen har hæppet rundt på Gjemselund.

- Jeg var helt utslitt i pausa og det gikk veldig tungt, sa midtbanespilleren. I så fall gleder vi oss til å se han i aksjon da han er helt frisk.

Indreløperkollega Ørjan Berg Hansen fyller 23 år på søndag og ønsker seg sikkert tre poeng i gave, men han er innstilt på at det ikke kommer av seg selv mot nyopprykkede og hardtsatsende Notodden:

- Det kommer til å bli knalltøft, og det er viktig at vi er skikkelig forberedt til den kampen. Vi må ikke ta lett på en slik motstander, understreket Ørjan, som også har lyst til å score sitt andre mål for KIL snart:

- Jeg må snart score igjen nå. Jeg har planer om å åpne ketchupflaska når som helst.

Ørjan Berg Hansen har bursdag på søndag.

På grunn av usikkerheten rundt et par av spillerne får ingen vite troppen før søndag. kil.no akter selvsagt å være først ute med både troppen og laget. Har du ikke tilgang til nettet søndag vil du få laget tilsendt på SMS dersom du er påmeldt KILs egen SMS-tjeneste.

Så får vi bare krysse fingre for at vår leverandør av tjenesten denne gangen får teknologien til å virke.


 


De unge tapte mot de gamle på fredag. Dermed fikk de gamle klinke til fra sekstenmetern. Dessverre ble det for ofte satset på kraft fremfor presisjon. De unge slapp med andre ord billig unna.
Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor