Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Fortjent tap

Publisert  06.05.2007
KIL gikk på smell mot Bodø/Glimt, og dermed begynner det å bli langt opp til toppen av tabellen.  

Carl-Erik Torp forsøkte, men fikk ikke til mye.

KIL fikk en tøff start mot Glimt. Våre gutter vant en corner før minuttet var spilt, men etter den var det stort sett bare Glimt i tjue minutter. De rullet opp det ene angrepet etter det andre, og vi satt vel egentlig bare å ventet på scoringen. Eller gjorde vi det? I fjor var jo Glimt også konger i starten, men KIL kom tilbake og vant 3-0. Skulle det samme skje i år? Nei, nei og nei!

Conny Månsson må få litt av æren for at det ikke ble baklengs før halvtimen var spilt. I følge publikum må han dele æren med dommeren, assistentdommeren og målscorer Martins. Var det ikke offside først, og taklet ikke Kamark på ballen? Uansett; Glimt ledet fullt fortjent, og selv om KIL hevet seg litt før pause skulle det komme en baklengs til. Et ufattelig slurvete forsvarsspill sørget for at Trond Olsen kom alene med Ryen. Kantspilleren brukte farten, dro seg forbi og satte inn 2-0. 

BildMagnus Sylling Olsen med usedvanlig god spenst.
Dermed måtte KIL tusle inn med halen mellom beina etter bare å ha skapt en sjanse, men da fikk Lindau ikke stokket beina foran keeper.

Ut på banen etter hvilen kom ikke Torp og Berg Hansen. Inn for de to gutta kom Johan Nilsson Guiomar og Patrick Holtet. KIL hevet seg noe etter pause, men igjen var marginene på bortelagets side. Ti minutter ut i omgangen fikk de et av kampens tre hundre og snørrogførti frispark. Det ble skutt fra langt hold og utrolig nok gikk ballen via hodet til Mounir Hamoud og i mål bak Conny Månsson.

Etter dette tok KIL ut Lindau og satte inn Samuelsson og et av dagens lyspunkt var at han satte inn sin første KIL-scoring etter svært kort tid på banen. KIL var nå på vei inn i det, men bare noen minutter etter 1-3 økte Trond Olsen til 1-4 da han fikk vende opp og bake ballen inn fra kort hold. Peter Samuelsson løp konsentrert mot midten etter å ha satt inn sitt første KIL-mål.
Nå var kampen i realiteten avgjort, men gutta skal ha for at de forsøkte å angripe helt til fløyta gikk. Dessverre ble det ikke flere scoringer og en skuffet gjeng måtte innse at de tapte for et lag som i dag var mye bedre enn KIL.

Mandag kommer vi med vår oppsummering. Da får du kommentarer fra spillerne.

For fakta, se kamper.

Conny Månsson setter ofte tidlig i gang. Søndag var han kanskje KILs beste.

KILs sjanse i første omgang.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor