Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Ikke straffe

Publisert  07.05.2007
Kjetil Kamark er krystallklar da han uttaler seg om den angivelige forseelsen i forkant av straffesparket.  

Arnar Førsund var likhet med mange andre rimeilg forbanna mot slutten av kampen.

- Jeg løper han opp og takler skrått fra siden bakfra. Ballen går i beina mine og videre fremover. Da løper han inn i meg og faller. Dette var surt, sa Kamark.

Og surt var det, for straffen kom akkurat da KIL var på vei inn i det etter at Glimt hadde dominert stort. Dommeren ble ikke populær etter denne avgjørelsen, og beder ble det ikke utover i kampen. 

- Det får da være måte på å være pirkete, hørte vi på tribunen. Etterhvert ble det slik at folk humret for seg selv når det ble blåst frispark i nesten samtlige hodedueller.

Selv om det var mye aggresjon rettet mot dommeren er alle klar over at det som ble prestert var for dårlig. Glimt vant utvilsomt fortjent, men noen artig kamp med dueller fotballspillere imellom ble det aldri. Effektiv spilletid kunne det vært mer av.

Lars Erik Fremming
- Dette var for dårlig, sa Kai Olav Ryen om KILs innsats, og hadde helt rett.

Johan Nilsson Guiomar fikk sin debut for KIL da han kom inn som midtstopper i pausen. 

- Jeg hadde absolutt håp om poeng da jeg kom inn. De styrte det første kvarteret, men vi jobbet oss inn i det. Etter pause hadde vi litt uflaks, og vi var på gang etter at Peter scoret. Så får de det fjerde med en gang og det var utrolig surt. De er et godt lag og var bedre enn oss i dag, slo en skuffet svenske fast.

Lars Erik Fremming spilte sin seriekamp nummer 150 for KIL, men det ble ingen fest. Midtbanespilleren slet i likhet med de andre med å få tak i ballen og å holde på den.

- Vi henger ikke sammen i dag og det er ingen tvil om at vi aldri kommer inn i det på midtbanen. Vi hadde muligheten på 1-3, men da de scorer rett etterpå er det kjørt, mente Lars Erik.

Heller ikke han var spesielt fornøyd med pipeblåseren:

- Jeg har normalt et godt forhold til Krokdal, men i dag var han ikke god. Og Krokdal var også i fokus da han dømte KIL i fjor høst. Heller ikke da var gutta veldig fornøyd. Les om det her.

Peter Samuelsson klappet da han varmet opp i pausen. Ikke fordi ha skulle inn, men fordi speaker opplyste at Manchester United nettopp hadde blitt Premier League-mestere for 16. gang.
For å avslutte med noe positivt så kan vi referere til hva Peter Samuelsson hadde å si etter sitt første KIL-mål i Adeccoligaen:

- Ballen kom i fra venstre og jeg sjanset på at den skulle komme gjennom. Da jeg fikk ballen var jeg på blank goal og siktet til side for keeper. Jeg fikk ingen god treff så ballen gikk mellom beina hans og i mål. Jeg legger ikke skjul på at det var deilig å score, sa Peter, som i likhet med de andre var forferdelig skuffet over det som ble prestert.

- Det er kjett å tape. De fikk noen litt heldige mål og de hadde dommeren med seg hele kampen. Uansett så har det svingt for oss i de første kampene, men vi prøver da å spille fin fotball. Nå får vi bare glemme dette og se fremover. Nå er det ny uke og ny kamp til helga. Der skal vi ha tre poeng, slo Peter fast.

Og ettersom Glimt stadig på sine sider mener de har vært på Hedmarken og spilt mot KIL så håper vi de hadde en fin tur tilbake til Troms.

Tallene er klare i dag. Glimt vant fullt fortjent og vi slår allerede nå fast at de rykker opp i år. Gratulerer!

Sjanser: KIL - Glimt
1. omg: 1-7
2. omg: 3-2

Cornere:
KIL - Glimt
1. omg: 3-1
2. omg: 3-2

Pluss
: Samuelsson scorer sitt første mål for KIL

Minus
: Glimt fikk det alt for lett. Forvsarspillet var ikke stødig og midtbanen klarte ikke demme opp.

Overraskelsen
: At reglene kan være så forskjellige fra kamp til kamp. Mot Notodden sist lå lista en mil over det den gjorde mot Glimt.

PS
: Lars Erik Fremming spilte med dette sin seriekamp nummer 150 for KIL. Lars Erik debuterte i år 2000. Grattis til Turbo.

PS
: I farten kommer vi på følgende spillere som har kamper for både KIL og Glimt: Ole Arvid Langnes, Charles Berstad og Eirik Dybendal.

PS
: Det var litt flere tilskuere enn det som ble oppgitt mot Notodden sist helg. Det riktige tallet skal være 1181, ikke 1014.

PS:
Gutta fikk besøk av gamle kjente i 3. etasje etter kampen. Per Verner Rønning og Paul Olausson var på plass på sin gamle hjemmebane.

PS
: Ørjan Berg Hansen gikk ut i pausen med sin strekk. Hvor lenge han er ute er usikkert.

PS
: Også for ti år siden møtte KIL Glimt i 5. runde, men da i Bodø. Hjemmelaget gjorde som de ville og vant til slutt 4-0. Stig Johansen scoret tre mål mens Thor Mikalsen scoret ett. 

P
S: For tjue år siden var KIL på besøk i Molde og kunne reise hjem med 1-1 i bagasjen. Matz Ivan Faldmo scoret et sjeldent mål for KIL, mens nåværende landslagstrener Åge Hareide satte inn sunnmøringenes mål.

Sitatet
: - I hate norwegian referees, kom det fra Smolinski da han var ute og sydde.


Kris Smolinski behandles av Dag Salicath etter kampen.

Ville protester da dommeren ga Glimt straffe.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor