Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Formen var på vei

Publisert  07.05.2007
Harald Stormoen irriterer seg over skaden, og forteller hvordan det ser ut fremover.  

Mandag var Harald Stormoen i full gang i treningsrommet på Gjemselund. Det ligger forøvrig der Gjemselund fritidsklubb i sin tid satte verdensrekord i maratondans. Nå satser Harald på at han ikke står foran et maraton-skademareritt, slik han har opplevd tidligere i karrieren.

- Det har vel gått fortere fremover nå enn det kommer til å gjøre de neste to ukene, sa Harald, som både syklet og trente styrke mandag.

- Jeg satser på å være tilbake til Moldekampen. Men vi får se hvordan det går utover for jeg veit ikke helt hvordan det står til med strekken. Jeg kan ihvertfall ikke løpe før om en ukes tid, mente kapteinen, som før strekken kom var på vei mot godformen:

- Ja, dette var veldig kjedelig. Jeg følte det gikk lettere både på trening og i kamp og at formen virkelig var på vei. Men går det bra fremover så skal jeg vel kunne trene brukbart om et par uker.

Hvis Harald får til det så tror han ikke at skaden setter han så alt for mye tilbake:

- Det er aldri bra å være skada, men hvis jeg får trent bra fysisk om en drøy uke så skal jeg ikke tape mye.

Når det gjelder Ørjan Berg Hansen sin strekk så mente Harald at det på mandag sto verre til med den enn hans egen. Ørjan trente så vidt vi vet hos fysioterapeut på mandag.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor