Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Kamp igjen

Publisert  16.02.2006
Vegard Skogheim trenger ikke bekymre seg for alvorlige skader om dagen, men noe smårusk må han ta hensyn til før fredagens lag tas ut.  

Håkon er syk.
Robert Leistad (lyske) og Andre Ulla (kne) er de eneste som er skikkelig skadet om dagen. 

Det virker som at sykdom blant idrettsutøvere er på mote om dagen, og KIL er intet unntak. I det siste har det vært noe sykdom i stallen, og de som er satt ut på grunn av influensavirus denne gangen er Eskil Koffeld og Håkon Wibe-Lund.

I tillegg er Kai Olav Ryen og Lars Erik Fremming plaget av skader som må kunne kalles smårusk. Det er ikke noe alvorlig, men ingen av dem spiller mot Tromsdalen fredag. Vegard Skogheim bekymrer seg ikke av den grunn og fortalte fredag kveld til kil.no at han er trygg på de som skal inn og gjøre jobben. I tillegg er han vel rimelig trygg på hva Ryen og Fremming står for.

KILs nye kepper, Ulrik Thomsen, har trent med gutta noen dager denne uka. Onsdag dro han hjem til Danmark for å hente flyttelasset sitt. Før han dro kunne han fortelle kil.no at han har lyst til å spille mot Tromsdalen selv om han ikke er tilbake i Kongsvinger før fredag ettermiddag.

- Han er aktuell, var alt en hemmelighetsfull Vegard Skogheim ville si fredag kveld. Han akter ikke å røpe noe lag før fredagens morgenøkt er unnagjort.
Ulrik Thomsen

Da er det bare å glede seg til kamp i Kongsvingerhallen klokken 2000 fredag kveld. Det blir spennende å se hva divisjonskollega Tromsdalen kan prestere etter opprykket.


For å holde deg oppdatert på hva Skogheim mener om KIL må du huske å titte jevnlig innom trenerens hjørne.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor