Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ny U-21 spiller inn

Publisert  09.05.2007
KIL har lånt inn midtbanespilleren Bjarne Kortgaard Ingebretsen fra FC Lyn Oslo  

Thomas liker at det er kamp om plassene.

Bjarne, som har godt over 20 Tippeligakamper for Osloklubben, er hentet til KIL for å bøte på den leie skadesituasjonen på midtbanen. Det trengs folk for å heve kvaliteten både i kamper og på trening, men først og fremst så er klubben alltid ute etter å forsterke troppen.

Trener Thomas Berntsen forteller til kil.no at 19-åringen i utgangspunktet skal være i KIL til midten av juni, men at også denne avtalen kan forlenges. 

- Han er en anvendelig offensiv spiller som kan spille alt fra anker på midten til spiss. Han er venstrebeint og har veldig bra ferdigheter og er brukbar i lufta. Han spilte nesten alle treningskampene for Lyn frem mot seriestart og har vært nære å starte flere Tippeligakamper for dem, sa Thomas, som nå forventer at dette også påvirket treningssituasjonen:

- Jeg regner med at Bjarnes ankomst vil stimulere gruppa. Han kommer inn på et gunstig tidspunkt med tanke på skader på midtbanen, men vi har gode folk som Petter Linstad og Fredrik Nilsen i klubben fra før, så alle må kjempe for å få starte slo treneren fast.


I dag, onsdag, er det egentrening, så Bjarne får ikke møte sine nye lagkamerater før på treningen torsdag.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor