Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

En overraskende god kamp

Publisert  14.05.2007
Mange var skeptiske siden kampen skulle gå på en søkkvåt bane 3, men både banen og kampen var bedre enn ventet.  
Andre Bjørkheim puttet på en del mål i tredjedivisjon i 2006. Nå åpnet han kontoen for 2007.

- Gutta er veldig lojale mot det vi ble enige om før kampen. Det synes jeg er bra. Vi var klare på at vi skulle minimere risikoen i spillet og satse på mye baller i bakrom. Jeg synes vi får det til bra, og er godt fornøyd med kampen, fortalte trener Jørn Karlsrud.

Vi er enige med Jørn i at det var mye å glede seg over. Gutta lot vanndammer være vanndammer og konsentrerte seg om å spille fotball hele vegen. Flere juniorer spilte 3. divisjonskamp for første gang i år, og samtlige klarte seg godt. Andre Bjørkheim utmerket seg spesielt ved å skaffe en straffe og å score et mål. A-lagsspillerne kan vi heller ikke klage på, så Berntsen og Karlsrud har flere spillere å velge mellom mot Haugesund dagen før dagen.

KIL 2 dominerte hele første omgang og Løten må si seg meget fornøyde med at de ikke lå under med mer enn et mål. Peter Samuelsson hadde puttet på to før han ble byttet ut i pausen. Først var han frampå på en retur på et skudd fra Lasse Bergan Foss, deretter satte han sikkert et straffespark i mål. I tillegg hadde han flere andre gode sjanser, blant annet en gigantisk en på et innlegg fra Nentor Dujaka. Vittige tunger i pausen mente sjansestatistikken var 5-1 til Samuelsson over Løten.

I andre omgang fikk KIL 2 en dårlig periode midtveis hvor Løten presset brukbart på. Mot slutten tok imidlertid hjemmelaget over igjen, og den definitive spikeren i kista ble banket inn da Andre Bjørkheim rullet ballen i mål alene med keeper drøye fem minutter før slutt.

Keeper Alexander van Wijk ble ikke satt på så mange store prøver, men med unntak av på baklengsmålet, som han ikke på noen som helst måte var skyld i, hadde han full kontroll. Dersom Conny Månsson må kaste inn håndkleet på onsdag er vi sikre på at den 195 cm høye unggutten er klar for oppgaven.

KIL 2 – Løten 3-1 (2-1)
Gjemselund bane 3
20 tilskuere
Dommer: Kjetil Jansberg, Disenå

Ingen gule kort

1-0 Peter Samuelsson (27)
1-1 (30)
2-1 Peter Samuelsson (str. 42)
3-1 Andre Bjørkheim (85)

KIL (4-3-3)
Alexander van Wijk
Fredrik Nilsen
Johan Nås
Lasse Bergan Foss
Kjetil Kamark
(Joachim Christensen i 45 min.)
Hans Martin Forfot
Petter Linstad
Mats Frydenberg
(Gunnar Gjøstøl i 23 min.)
Andre Bjørkheim
Peter Samuelsson
(Patrick Holtet i 45 min.)
Nentor Dujaka


Peter puttet to


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor