Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Et poeng er mye bedre enn null

Publisert  15.05.2007
I det vi var klare for å reise heldeprimerte fra Tromsø stakk Peter Samuelsson fram, scoret og reddet noe av dagen.  

Alle vi pratet med, være det spillere eller trenere, var misfornøyde med innsatsen mot Tromsdalen. Første omgang var svak og den andre likeså. Jørn Karlsrud ble intervjuet av speaker i pausen og fortalte om at det skulle gjøres forandringer i den øverste tredjedelen av banen. Siden vi ikke så noen endringer etter pause så vi oss nødt til å spørre Jørn på flyet hjem hva det var han hadde tenkt på.

- Det var flere ting vi ville gjøre noe med. For det første synes jeg at vi manglet vilje til å komme på løp rundt Peter på topp. Han er veldig flink til å holde på ballen, og det bør vi kunne utnytte til å skape sjanser. I tillegg fokuserte vi på å bedre innleggskvaliteten, den var ikke all verden, forteller Jørn.

Før John Pelu reduserte til 2-1 var det absolutt ingenting som tydet på at det skulle bli KIL-poeng på kunstgresset i Tromsdalen, men med svenskens mål kom trua sigende hos resten av laget også.

- Det kommer en retur ut til meg. Jeg sikter og får et godt treff. Etter å ha sett ballen gå i mål ble jeg optimistisk. Da håpet jeg faktisk på seier, men jeg må vel si at uavgjort er et greit resultat. Selv om de leder nesten hele kampen synes jeg ikke at det er ufortjent at vi utlikner, avslutter John.

Skadene til Ørjan Berg Hansen og Harald Stormoen gjorde at Lars Erik Fremming måtte spille på en litt uvant plass sentralt. Han gjorde seg absolutt ikke bort, men selv var han ikke helt fornøyd.

- Det var annerledes å spille sentralt. Man må tenke mer i presset, og på den relativt lille banen fikk jeg ofte litt tidsnød. Det defensive gikk brukbart, men jeg er ikke fornøyd med det som skjedde framover. Her synes jeg at jeg bidro lite, fortalte Turbo-Fremming.

Så over til tallenes tale:

Sjanser TUIL – KIL
1. omg: 2-1
2. omg: 2-2

Cornere TUIL – KIL
1. omg: 2-4
2. omg: 1-2

Pluss: At vi klarer å ta poeng på en uvanlig dårlig dag.

Minus: De første 82 minuttene.

Overraskelsen: At dommeren unnlot å gi Tromsdalens Mohamed Ahamad kort når han regelrett sparket ned Conny Månsson tre minutter på overtid.

PS: Etter at Magnus Sylling Olsen scoret sesongens første KIL-mål på Bislett i tredje serierunde har alle de andre blitt scoret av svensker. 7-1 til Sverige!

PS: En koloni med 15-20 KIL-supportere lagde liv på kampen. Seks stykker fra KIL Supporterklubb hadde overnattet fra lørdag, og i pausen dukket det jammen også opp en gjeng fra Kongsvinger som var i Tromsø i forbindelse med et seminar.

PS: Trener Jørn Karlsrud var for første gang med på å ta poeng i Tromsdalen. Både i 2000 og 2001 var han på taperlaget som spiller.

PS: Det er viktig å få i seg næring rett etter kamp, men med dårlig tid til flyavgang ble det ikke noe gourmetmåltid. Brødskiver med syltetøy gikk imidlertid ned på høykant under den 20 minutter lange bussturen ut til flyplassen.

PS: Kris Smolinski dro på seg sesongens tredje gule kort og går dermed glipp av kampen mot Haugesund 16. mai.

PS: For 20 år siden tapte KIL 0-1 hjemme mot Moss i sjette serierunde. Målet ble scoret av det årets toppscorer Jan Kristian Fjærestad

PS: 16. mai for 10 år siden gikk det bedre. KIL vant 2-0 borte mot Skeid i sjette serierunde. Wirmola scoret selvmål mens Arnfinn Engerbakk scoret på straffespark.

Sitatet: Buuuuuuu!
(KIL-supportere på flyet hjem da piloten opplyste om at vi kunne se Hamar på venstre side.)


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor