Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Guttas egen historie

Publisert  18.05.2007
Magnus Sylling Olsen og John Pelu fortalte etter fredagens trening hvorfor de kom for sent til kamp 16. mai.  

John Pelu og Magnus Sylling Olsen

Av de to gutta var det sjåføren Magnus Sylling Olsen som tok ordet og forklarte. Og det hele er nesten så trivielt at det blir komisk:

- Vi var enige om å reise klokka 1500 og jeg dro hjemmefra akkurat da, men i oppkjørselen sto det en trailer som skulle hente en gravemaskin. Jeg snakket med sjåføren, men han kunne ikke gjøre noe før gravemaskinen var ferdig. Derfor kom jeg meg ikke ut av oppkjørselen før ca 1535 og da sto jeg i kø på Ring 3 hele veien til John. Jeg var vel hos han omtrent 1600, og da var det tett trafikk hele veien til Kongsvinger. Vi hadde trua i det lengste, men selv om vi vel brøt noen trafikkregler så hadde vi ikke en sjanse, forklarte Magnus.

For John Pelu var dette andre gangen og det var ingen glad og sprudlende svenske som forklarte seg for pressen. Vi lurte på hva han følte da han satt i bilen og så at klokka gikk:

- Jeg følte egentlig at jeg ikke kunne gjøre noe. Jeg tenkte; å nei, hva skjer! Lynet slår ikke ned to ganger på samme sted, men nå føler jeg at det gjorde det, sa Pelu.

Det har vært spekulert i alle retninger etter episoden, men Pelu skal ha seg frabedt at dette går på holdninger:

- Jeg har aldri kommet for sent eller tullet med noe før hverken på aldersbestemte landslag eller i tidligere klubber. Dette er arbeidsplassen vår og vi er profesjonelle i forhold til det. At vi driter i KIL er rett og slett bullshit. Jeg er lei meg overfor klubben, ledere, frivillige, sponsorer, publikum og alle andre involverte, slo Pelu fast.

Magnus Sylling Olsen hadde dette å si om straffen de to har fått fra klubben:

- Vi har fått en straff av klubben og den var ikke morsom, men det var fullt fortjent. Nå må vi gå videre og etter dagen i dag er vi forhåpentligvis ferdige med saken, sa Sylling Olsen.

Da det gjelder guttas eget botsystem så er det Harald Stormoen som er botsjef i år. Bøtene for å komme for sent er gradert, og Sylling Olsen innrømmet at det også var en tøff straff der i gården:

- Den bota svir litt, men vi har et tak, sa han.

- Det har rett og slett vært flaut å eksistere etter dette, sa Magnus, som innrømmet at det kan være et problem at de to gutta bor i Oslo. Etter denne episoden er det vel vanskelig å argumentere mot det, men det kjøres ikke bil frem og tilbake hver dag:

- Vi har en leilighet her i Kongsvinger som vi bruker og vi overnatter her en to tre netter i uka, avsluttet Sylling Olsen.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor