Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Fortjent seier

Publisert  20.05.2007
KIL/NTG vant fortjent mot Nordre Land selv uten å ta fram storspillet.  
Strafferedning fra KIL/NTGs svenske keeper Kristofer Nyström lar seg høre!

Gjennom hele kampen var det KIL/NTG som var det førende laget, men en del rot i forsvar gjorde at det ikke ble helt avgjort før de siste ti minuttene av kampen.

Allerede fra starten var det tydelig at det var et par hakk forskjell på lagene. Den første halvtimen hadde både Hans Martin Forfot og Sverre Digerud gode muligheter til å sprekke nullen i målprotokollen. Tvert imot spillets gang sprakk det imidlertid i den andre enden av banen. Keeper Kristofer Nyström var ikke heldig med en utrusning, og dermed kunne den ene av Nordre Lands spisser sende laget sitt i ledelsen med 1-0.

Da våknet KIL-gutta opp for alvor, og det siste kvarteret før pause viste de hvem som var best. Tre mål rant det inn bak bortelagets keeper.

Først dro Sverre Digerud seg fri på venstrekanten før han la flott inn til en umarkert Stian Habberstad. Han satte kontrollert ballen mellom beina på keeper. Deretter scoret Alexander Eggum på straffe før Mats Frydenberg økte til 3-1 etter en retur. De to siste scoringene kom faktisk med en mann i undertall siden Stian Habberstad lå på sidelinja mens det nærmest fosset blod fra nesa hans.

Dommer Trond Nesset var, helt korrekt, svært opptatt med å peke på straffemerket i dag. Nordre Land fikk faktisk to straffer – en rett før og en rett etter pause. Den første reddet Kristofer Nyström glimrende, men den andre måtte han se gå i mål bak seg. Dermed var de langveisfarende gjestene inne i kampen igjen.

Etter pause utviklet det hele seg til å bli en fotballkamp av typen for spesielt interesserte. Spillet var ikke all verden fra noen av lagene, men det var helt klart hjemmelaget som skapte de største sjansene. To ganger på fire sekunder smalt ballen i tverrliggeren og ned på streken, mens André Bjørkheim var et halvt skonummer fra å sette et innlegg fra Sverre Digerud i nettet.

Avgjørelsen falt ikke før gutta fant det for godt å sette opp tempoet i noen minutter igjen. Først scoret innbytter Jon-Kristian Krybelsrud etter å ha løpt gjennom på en flott stikker fra Hans Martin Forfot. I neste angrep var det Forfot selv som fikk æren av å sette inn ballen – denne gangen etter forarbeid av en annen innbytter - Lars Christian Krogh Gerson. Krybelsrud og Gerson spilte forøvrig bare en knapp halvtime hver, da de er høyaktuelle for spill i mandagens tredjedivisjonskamp mot Grue.

Mats Frydenberg traff godt da han scoret 3-1 målet.

KIL/NTG – Nordre Land 5-2 (3-1)
Gjemselund bane 2
50 tilskuere
Dommer: Trond Nesset, Sand IF

0-1 (29)
1-1 Stian Habberstad (32)
2-1 Alexander Eggum (str. 40)
3-1 Mats Frydenberg (41)
3-2 (str. 56)
4-2 Jon-Kristian Krybelsrud (78)
5-2 Hans Martin Forfot (80)

KIL (4-3-3)
Kristofer Nyström
Kjetil Simensen
Simen Gimmestad
Joachim Christensen
Alexander Eggum (K)
Hans Martin Forfot
Kjetil Sørum
Mats Frydenberg
(Lars Christian Krogh Gerson i 29 min.)
Kjetil Sørum
Hans Martin Forfot
Stian Habberstad
(Jon-Kristian Krybelsrud i 29 min.)
Sverre Digerud
André Bjørkheim
(Kristian Jahr i 14 min)
(Alexander Nilsen i 7 min.)


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor