Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ørjan ikke klar

Publisert  27.05.2007
Etter lørdagens økt ble det bestemt at Ørjan Berg Hansen ikke spiller mot Molde.  
Ørjan blir ikke med til Molde.

Det betyr at vi må vente til neste helgs kamp mot Bryne for å se midtbanespilleren tilbake i aksjon.

Også hjemmelaget sliter med visse skadeproblemer. I følge Romsdals Budstikke har de sju-åtte spillere som er uaktuelle eller usikre til kampen. Blant disse er kjente profiler som Madio Konate, Marel Baldvinsson og Trond Strande.

Kai Olav Ryen er imidlertid frisk som en fisk, og han gleder seg til å dra oppover til Nordvestlandet:

- På mandag er vi outsidere, og det er slett ikke noe utgangspunkt vi misliker. Det å skulle slå nedenfra er en fin situasjon nå, vi har lite press på oss og har alt å vinne, forteller han.

For Molde er det en diametralsk motsatt situasjon. Etter det famøse tapet mot KIL/Hemne i 1. runde i NM er de under relativt sterkt press for å slå KIL hjemme på sin omdøpte hjemmebane, nå kjent som Aker Stadion.

Flere av KIL-gutta har gode minner fra denne banen fra 2003-sesongen, selv om den da gikk under et annet navn. 18. mai for fire år siden vant KIL 2-0 mot Molde 2 i 2. divisjon etter scoringer av Lars Erik Fremming og Kim Roger Strand.


Lars Erik Fremming mimrer fra tidligere besøk på Aker Stadion. Her fra siste helgs cupkamp mot Strømmen.

- Vi prata om den kampen her om dagen, men det var egentlig ingen som husket målet mitt. Det som hadde brent seg fast fra den kampen var David Molnbergs raid som endte med et innlegg fra venstrekanten som Kim Roger headet i mål helt mot slutten av kampen, forteller Lars Erik.

Vi i kil.no husker imidlertid bedre. 1-0 målet til Fremming kom etter et framspill fra Harald Stormoen som vakkert ble satt i mål på volley. Dersom du vil mimre om denne kampen kan du lese mer her.

Til slutt har vi i kil.no en liten avsløring å kommer med. Det er viden kjent at fotballspillere lader opp til kamp på forskjellige måter. Lørdag tok Patrick Holtet og Harald Stormoen med seg Johan Nilsson Guiomar på fisketur. Svensken er langtfra noen nybegynner, og det ryktes om at han faktisk har Storfiskarpokalen fra Skåne i premiesamlinga si. Det var imidlertid umulig å få ut av gutta hvor de skulle fiske. De beste plassene holdes selvfølgelig hemmelig. Vi kan imidlertid avsløre at de dro østover fra Kongsvinger før vi mistet bilen av syne.

Patrick Holtet har også tidligere ladet opp med fisking før kamp. Her på kaia i Kristiansund sammen med en lokal helt (til venstre) og en vakker fisk (i midten)

Trenerne holder som vanlig kortene tett til brystet når det gjelder startoppstillingen, men troppen til Molde klarte vi å få ut av dem. Disse får flybillett og går gjennom sikkerhetskontrollen på Garedermoen:

Alexander van Wijk
Conny Månsson
Kjetil Kamark
Johan Nilsson Guiomar
Kai Olav Ryen
Arnar Førsund
Kris Smolinski
Lars Erik Fremming
Magnus Sylling Olsen
Bjarne K. Ingebretsen
Petter Linstad
Carl Erik Torp
John Pelu
Peter Lindau
Peter Samuelsson
Patrick Holtet


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor