Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

To sene mål sikret seier

Publisert  29.05.2007
Flisa var som ventet ikke noe dårlig lag, og KIL måtte slite lenge for å få hull på byllen.  
Morten Kristiansen er godt fornøyd med sin elev Alexander van Wijk. -Alexander tar skritt for skritt og har hatt en god utvikling siden han kom hit, kommenterer Morten.

KIL var klart best i første omgang og hadde flere gode sjanser til å ta ledelsen. Joachim Christensen var nær ved å score på en corner, mens Sverre Digerud var gjennom alene med keeper uten å finne veien til nettmaskene. Selv om spillet ikke var imponerende, ventet vi egentlig bare på at ledermålet skulle komme.

Andre omgang ble imidlertid ikke så god. Etter at KIL var best de aller første minuttene, var det Flisa som tok over. De utnyttet at KIL sleit med klareringer, presisjon og strekk i laget. Det hele kulminerte med et stangskudd og et frispark i farlig posisjon rett utenfor sekstenmeteren.

På slutten tok imidlertid KIL over igjen. Flisaspillerne, som hadde jobbet knallhardt hele kampen, begynte nok å bli slitne, for de klarte ikke lenger å være så kjapt oppe i motstanderne. Hans Martin Forfot var imidlertid frisk som en fisk etter å ha kommet inn som innbytter i andre omgang. Han fikk satt litt mer fart på midtbanen og viste seg å være en trussel. Vi hadde innstilt oss på uavgjort da Forfot dukket opp på bakre stolpe samtidig som Patrick Holtets innlegg landet der. Da gjorde ikke banens yngste noen feil – han stanget ballen i mål.

Matchvinner Hans Martin Forfot.

- Det var deilig å komme inn og avgjøre. Jeg fikk et perfekt innlegg, så det var bare å sette panna til og score, fortalte matchvinneren. Han får ikke hvile lenge på laurbærene, men er klar for juniorkamp onsdag mot Sander.

- Da er jeg klar for å score flere mål! Avslutter 17-åringen.

På overtid fikk også Peter Lindau målkjenning. På en lang ball fra Fredrik Nilsen kom han alene gjennom med Flisas keeper Anders Helland som han lobbet ballen lett over. Dermed endte kampen 2-0. Fortjent kampen sett under ett, men Flisa kunne fort ha puttet på i midten av andre omgang.

Selv om det ikke var noe storspill å se, var det flere av spillerne som jobbet godt. Patrick Holtet og Lars Erik Fremming jobbet utrettelig, og aller bakerst viste også Alexander van Wijk gode takter.

Patrick Holtet spilte mot moderklubben sin, og det syntes han var artig:

- Jeg har riktignok ikke spilt med noen av dem på Flisa før, men jeg kjenner flere av spillerne der godt, sa han.

Selv om Flisa nå ligger dårlig an på tabellen er Patrick trygg på at de kommer seg oppover tabellen utover året.

- Flisa er definitivt bedre enn da vi møtte dem sist. I år har vi møtt flere svakere lag som har flere poeng enn dem. Jeg er trygg på at de skal klare seg greit, avsluttet han.

KIL 2 – Flisa 2-0 (0-0)
Gjemselund bane 2
100 tilskuere
Dommer: Mirsad Vranesi, Løten FK

Gult kort for KIL: Fredrik Nilsen

1-0 Hans Martin Forfot (86)
2-0 Peter Lindau (90)

KIL (4-3-3)
Alexander van Wijk
Fredrik Nilsen
Herman Odden
Joachim Christensen
Christian Arnesen
Petter Linstad
Peter Lindau
Lars Erik Fremming (K)
Jon-Kristian Krybelsrud
(Kristian Jahr i 14 min.)
Sverre Digerud
(Hans Martin Forfot i 28 min.)
Patrick Holtet


Jørn Karlsrud var brukbart fornøyd etter kampen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor