Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Jeg er brukbart fornøyd

Publisert  31.05.2007
Lars Christian Krogh Gerson er tilbake fra sin debut sammen med 19-åringene.  
Lars Christian Krogh Gerson er tilbake igjen fra landslagssamlinga i Luxembourg, og har et berettiget håp om å bli tatt ut på nytt til høstens kvalifisering.

Kampen mot Estland endte 0-0, og det var visstnok en jevn affære som kunne ha vippet begge veier. Lars Christian spilte hele kampen, og fikk gode tilbakemeldinger fra den Luxembourgske treneren:

- Første omgangen syntes jeg gikk veldig bra. Da spilte jeg indreløper i et 4-5-1 system. Etter pause la vi om formasjonen til 4-2-3-1. Da fikk jeg en mer sentralrolle. Det gikk helt greit, men ikke så bra som før pause, forteller Lars Christian.

Ingen av lagene spilte med så mange som er 19 år nå. Kampen er en del av oppkjøringen til høstens EM-kvalifisering, og der er det bare spillere som er født i 1989 eller seinere som kan være med.

- Det er moro å spille landskamper, og jeg håper selvfølgelig også å bli tatt ut til å spille til høsten, avsluttet den talentfulle KIL-spilleren.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor