Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Litt rusten - fortsatt målteft

Publisert  03.06.2007
Caleb Francis fikk kjørt seg lørdag ettermiddag da han gjennomførte ei treningsøkt med gamletreneren Svein Ivar Sigernes på Gjemselund.  
Dette har Sigernes gjort før!

Anledningen var at den tidligere så målfarlige KIL-spissen skal gifte seg, og hans gamle kamerater ønsket i den anledning å gi ham diverse utfordringer. Før det ble alt for seint på ettermiddagen rakk han å vise at han fortsatt har goalgetteregenskapene inne.

Det hele startet med at Svein Ivar rutinert skrittet opp en firkant og satte ut kjegler i hjørnene før han forklarte at han nå «skulle kjøre en øvelse som van Basten pleide å bruke».

Sigernes stilte for anledningen i Real Madrid drakt, uten at vi skal ha sagt om han er aktuell som en del av trenerapparatet der fra høsten av.


Imponerende avslutning!

Caleb var sporty og ikke vond å be når han ble foret med baller fra alle bauger og kanter. Den ene ballen etter den andre føyk inn i nettet, men når han en sjelden gang bommet var det ikke fritt for at det kom noen spydige kommentarer fra sidelinja.

- Jeg snakker med beina, repliserte Francis.

Den tyngste øvelsen var nok avslutninger etter å ha gjennomført forlengs rulle. Etter denne var da også Caleb såpass svett i varmen at han ble bevilget en liten pause.

Økta pågikk en halvtimes tid. Deretter dro gjengen, som blant annet besto av Erik Holtan, Pål Håpnes, Trym Bergman, Jørn Karlsrud og Olav Nysæter videre for å nyte god mat og ditto drikke. kil.no trakk seg diskret tilbake.

Nydelig!Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor