Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Hadeland - Lindau 3-4 (1-2)

Publisert  05.06.2007
Peter Lindau var nærmest ustoppelig foran motstandernes mål.  

Peter Lindau fikk intet mindre enn fire nettkjenninger mot Hadeland.
Ikke mindre enn fire mål endte han til slutt opp med. Det burde ha vært nok til at KIL 2 hadde rodd i land en rimelig grei seier, men også Hadeland scoret jevnt og trutt, og det var spenning helt til dommeren blåste av kampen.

1-0 kom etter 20 minutters spill. Patrick Holtet crosset ballen over til John Pelu, som la knallhardt inn foran mål. Her Kom Lindau på første stolpe og pirket ballen i nettet.

Fem minutter senere kunne KIL ha økt ledelsen til 2-0 etter at John Pelu ble revet ned inne i straffefeltet, men chippen hans fra 11-meteren ble enkelt reddet av keeper. I denne fasen hadde nok en scoring vært gull verdt. Den kunne ha fått hjemmelaget til å gi opp, men med redningen så det i stedet ut som om de fikk ekstra futt i beina. Det kulminerte med ei utlikning ikke lenge før pause. KIL skulle allikevel gå i garderoben med ledelse - Peter Lindau var nemlig framme på en corner og satte inn 2-1 med bredsida bare et par minutter etter Hadelands utlikning.

Hadeland utliknet til 2-2 etter surr i KILs forsvar. Det hele kom etter en corner, og både opptakten til og jobbingen på corneren var svak. Det var en trend i store deler av kampen at vi sleit defensivt. Vi fikk ikke taket på Hadelands friske venstrekant, og til tider hadde vi også problemer med den sterke midtspissen deres.

Disse to kunne imidlertid ikke måle seg med Peter Lindau i den andre enden av banen. Han feide inn enda to mål. Begge kom etter gode enkeltprestasjoner. Ingen tvil om at svensken viser at han ønsker seg tilbake til en plass i startoppstillingen i Adeccoligaen.

På slutten reduserte Hadeland, og de fikk også en stor sjanse på overtid, men KIL avverget og rodde i land tre poeng. Siden HamKam 2 gikk på en smell mot Stange, betyr dette også tabelltopp. Dette ble gjenstand for en lett feiring på McDonalds på Gardermoen.

I tillegg til Lindau var også John Pelu og Harald Stormoen gode i dag. Sistnevnte viser at han har kommet seg etter skaden sin, og vi håper å få se kapteinen tilbake i Adeccoligaen om ikke så lenge.

Hadeland - KIL 3-4 (1-2)
Lunner Stadion
100 tilskuere
Dommer: Raymond Park Lyseng, SK Gjøvik-Lyn

Gult kort for KIL: Lars Christian Krogh Gerson, Petter Linstad

0-1 Peter Lindau (20)
1-1 (38)
1-2 Peter Lindau (40)
2-2 (55)
2-3 Peter Lindau (80)
2-4 Peter Lindau (85)
3-4 (88)

KIL (4-3-3)
Alexander van Wijk
Fredrik Nilsen
Herman Odden
Lasse Bergan Foss
Christian Arnesen
Lars Christian Krogh Gerson
(Kristian Jahr i 8 min.)
Harald Stormoen
(Hans Martin Forfot i 19 min.)
John Pelu
Peter Lindau
Patrick Holtet

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor