Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Fin opphenting

Publisert  19.02.2006
En sterk annen omgang sørget for at KIL unngikk en flau smell mot Follo søndag ettermiddag  

Harald Stormoen er endelig tilbake på banen.

Kampen mot Follo startet med noen cornere til gjestene, men det var ikke på en dødball de tok ledelsen. Først fikk Njås en kjempesjanse etter to svake klareringsforsøk av KIL. Heldigvis traff han ikke mål fra fem meter. Etter denne sjansen kom KILs peneste angrep i første omgang. Ballen gikk lynrask fra mann til mann fremover, men dessverre satte Olausson ballen over.

Like etter vendte Rødfoss opp på hjørnet av femmeteren og fyrte løs, men keeper reddet. Follo var mer effektive og da de kom seg forbi Byfuglien etter tjue minutter sto det 0-1. Innlegget ble ekspedert i mål av Johan Njås.

Resten av omgangen slet KIL med å skape noe. Rødfoss hadde et langskudd og en heading like utenfor, men gjestene styrte banespillet og så i det hele tatt mye mer opplagte og spillesugne ut. De var farlige på overganger og gang på gang fikk de i ensomhet vende opp i mellomrommet foran vårt forsvar.

Da halvtimen var spilt kom de seg nok en gang frem på vår venstreside, og da innlegget kom headet Stian Birkeland nydelig i motsatt kryss. 0-2 ble til 0-3 noen minutter senere. Kjetil Kamark rev ned en motspiller inne i feltet og det måtte bli straffe.

Etter første omgang ble Linstad, Lindau, Byfuglien og Holtet sendt i dusjen. Gundersen, Gerhardsen, Ragnar Koffeld og endelig en spilleklar Harald Stormoen kom inn. De satte farge på oppgjøret allerede fra start. Før fem minutter var passert hadde Ragnar kjørt en herlig tunnel på Follos John Reidar Jensen, og headet like utenfor. Skal vi dømme ut fra innsatsen kan det se ut som om det er «juniorene» som har tålt den siste tidens høye treningsdoser best.

Gutta jubler etter Ragnars 2-3 mål.

Og med all respekt for de andre på midten, Harald Stormoens innhopp viste at alvdølen fortsatt er en klassespiller. Annen omgang ble ihvertfall en helt annen historie enn første. Kjetil Kamark, som hadde en høyst ordinær førsteomgang, meldte seg på offensivt og bidro med mange fine innlegg.

Midt inne i en god KIL-periode, da drøye tjue minutter gjensto, slo nettopp Kamark hardt inn foran mål og Espen Nystuen headet vakkert inn 1-3. Like etter kjempet Rødfoss seg fri og la knallhardt inn. Der ventet måltyven Ragnar Koffeld og det sto plutselig 2-3.

Med et kvarter igjen måtte Follos keeper strekke seg for å hindre at Skjervold ble målscorer. I andre enden av banen skjedde det lite. Gjestene hadde en skikkelig sjanse etter pause, men Jensens avslutning på blankt mål var nærmere innkast enn mål.

KIL mistet litt av trykket mot slutten, men i det 89. minutt skulle «juniorene» sørge for at det ble uavgjort. Ragnar Koffeld la inn og Tore Andreas Gundersen headet inn 3-3.

Kort oppsummert kan vi si at KIL i dag presterte en svak først omgang og en god annen omgang. Det er ingen tvil om at flere av unggutta for alvor har meldt seg på i kampen om plassene.

Etter kampen var man fortvilet over de enkle baklengsmålene i første omgang, mens man gledet seg desto mer over innsatsen i annen omgang.


Ragnar Koffeld var aktiv og god.

Fakta
KIL – Follo 3-3 (0-3)
Kongsvingerhallen
81 tilskuere
Dommer: Trond Nesset, Sand IF
Gule til KIL: Kamark

Mål:
0-1 Johan Nås (21)
0-2 Stian Birkeland (31)
0-3 Stian Birkeland (37)
1-3 Espen Nystuen (70)
2-3 Ragnar Koffeld (72)
3-3 Tore Andreas Gundersen (89)

KIL (4-3-3):
Ulrik Thomsen
Kjetil Kamark
Espen Nystuen (K)
Herman Odden
Kjetil Byfuglien
(Gerhardsen fra 45)
Peter Lindau
(Stormoen fra 45)
Petter Linstad
(R. Koffeld fra 45)
Mads K. Skjervold
Paul Olausson
Bjørn Inge Rødfoss
Patrick Holtet
(Gundersen fra 45)

Benken:
Fredrik Eriksen
Kjetil Gerhardsen
Harald Stormoen
Ragnar Koffeld
Tore Andreas Gundersen

Tore Andreas Gundersen viste fint spill da han kom inn etter pause.


KIL presset på mot slutten, men måtte nøye seg med 3-3. Og de skal de være fornøyd med etter dagens førsteomgang.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor