Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Hjemmekomplekset fortsetter

Publisert  17.06.2007
KIL klarte heller ikke å ta skalpen til Løv-Ham på Gjemselund. Etter en defensiv laginnsats vant gjestene 1-0  

Carl-Erik Torp ble offer for noen stygge taklinger i starten.

KIL åpnet utvilsomt best på Gjemselund og gjestene hadde tydelig som mål å ødelegge for hjemmelaget. Det ga seg utslag i flere frispark til KIL, og det så da virkelig ille ut for våre gutter da et par av taklingene var av den stygge sorten. Dessverre ble det bare delt ut et gult kort før pause.

Torp var aktiv i starten, og Lindau så ut til å være i det lekne hjørnet, men det var ikke spesielt effektivt det laget foretok seg. Sjanser var det nemlig dårlig med. Det tok over tjue minutter før den første sjansen kom og da var det et skudd fra Førsund, som Udjus hadde god kontroll på. 

Det kunne blitt farlig da Ingebretsen kom rundt på venstre, men innlegget havnet bak de røde som stormet inn i boksen. Like etter var de bare små marginer som gjorde at Torp og Lindau ikke fikk avsluttet fra godt inne i sekstenmeteren.


Arnar Førsund taper en duell. Dette var ikke Førsunds dag, men dette ser da ut som et frispark.
Løv-Ham måtte vente enda lengre før de skapte noe som lignet på en sjanse. De fikk kampens første corner etter en snau halvtime, men en god Ryen headet som vanlig ballen ut av farlig sone. Men cornere var starten på en god periode for bortelaget.

Trond Amundsens disipler jobbet tålmodig, slo lange baller opp mot spissene og håpet på frispark eller at man skulle få tak i andreballer. Etter en halvtime fikk de et frispark og Låstad sendte avgårde et skremmeskudd like utenfor vinkelen.

Like etter vant han et oppspill, sendte ballen ut på kanten og beveget seg inn i boksen. Der fikk han ballen tilbake og satte den inn under Conny Månsson.

Etter pause prøvde KIL seg med en offensiv, men det ble med forsøket, og etter bare et par minutter yppet Løv-Ham seg igjen. KILs forsvar fikk litt å henge fingrene i, men ryddet opp.

Det tok ikke imidlertid ikke mange minuttene etter pause før KIL skapte en mulighet. En strålende cross fra Holtet ga Kamark en innleggsmulighet. Han slo inn og en ensom Peter Lindau klarte ikke å treffe målet med headingen sin. 

Gjestene gjorde hva de kunne for å tette igjen bakover og det ga KIL mye rom på midtbanen. Våre gutter hadde ballen veldig mye, men baktunge Løv-Ham hadde god kontroll.

De neste sjansene var på dødballer. Først satte Holtet ballen i muren før han traff bedre på neste forsøk. Dessverre var Udjus like god og reddet ballen borte ved stolpen.

Johan Nilsson Guiomar i aksjon. Svensken gjorde sine saker bra i midtforsvaret.
Midtveis i omgangen var Samuelsson fremme på et innlegg, men skoa var for små og han rakk ikke skikkelig frem. Dermed trillet ballen bare utenfor. 

Et kvarter før slutt satte KIL inn Ørjan Berg Hansen for Peter Lindau, men det ble ikke avgjørende i dag. Trenerne sendte etterhvert mye folk fremover og Førsund fungerte som spiss. Det resulterte nesten i KIL-mål da keeper misset en ball i duell med Førsund. Ballen datt ned like foran mål, men ingen var fremme for å sette inn ballen i det åpne målet.

Helt på tampen fikk vi ikke det trøkket fremover som vi håpet på. Tvert i mot. Det var nemlig Løv-Ham som skapte kampens siste sjanse, men Månsson fikk reddet til corner.

Dermed endte det med nok et stusselig hjemmetap for KIL, og vi kan vel heller ikke si at dagens resultat var en seier for fotballen. 

Mandag er vi tilbake med kommentarer fra spillerne.

For fakta, se kamper.


Patrick Holtets frispark slås til corner av Udjus. 

KIL med mange mann i angrep på slutten, men mål ble det ikke.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor