Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Flaut

Publisert  18.06.2007
KIL-spillerne var enige om at tapet mot Løv-Ham var flaut. Vi har samlet forklaringer og kommentarer  

Kris Smolinski

Etter en periode med sterke resultater og gode prestasjoner kom KIL brutalt ned på jorda igjen mot Løv-Ham. I trist regnvær traff fotballens grå hverdag KIL midt i trynet med et svingslag.

- Jeg er dritflau, sa Torp til kil.no etter kampen.

- Jeg føler at vi tørr å trille ball i starten av kampen. Da er vi gode, men så slutter vi med det og de kriger seg inn i kampen. Det fører til at de får drittmålet sitt og så rir de på ledelsen. Da ligger de lavt og gjør det vanskelig for oss. Vi er for dårlige i begge sekstenmetrene, mente Torp der han satt og deppet i garderoben.

Vi lurte på om kantspilleren har noen forklaring på at KIL tilsynelatende har et hjemmekompleks. Fire tap hjemme etter elleve serierunder er ikke akkurat mye å skryte av:

- Andre lag spiller annerledes her enn de gjør hjemme. Løv-Ham kom hit for å ødelegge og kanskje score et mål. Det lykkes de med og jeg er utrolig skuffet over at vi ikke klarer å reise oss etter pause, sa Torp før han tuslet i dusjen.

Peter Samuelsson fikk en drøss med høye baller å jobbe med, men så godt som alle ble vunnet av gjestenes midtstoppere. 

- Jeg fikk bare en ball i bakrommet, og det var da Harald vippet meg gjennom før pause. Da ble det en sjanse. Jeg er skuffet over både meg selv og resten av laget. Vi har ballen mye på deres halvdel, men klarer ikke å være kreative nok. Dette var pinlig for Løv-Ham skal vi slå, slo Peter S fast.

Kai Olav Ryen
Den som var nærmest scoring etter pause var Patrick Holtet. Med skuddfoten skapte han trøbbel for bortelagets keeper:

- Han redder jo skuddet så han har vel kontroll, men det var et godt frispark. Dessverre var det også en god redning, sa Pat.

På en dag da det manglet litt fremover på banen var det relativt trygt bakover, men det er ikke en styrke at motstanderne nok en gang får utnytte en av få sjanser. Andre lag er forholdsvis effektive mot oss, men forsvarsspillerne var tross alt blant KILs beste mot Løv-Ham. Kai Olav Ryen strålte ikke etter oppgjøret.

- Det er en grå kamp og det flyter ikke for oss slik som det har gjort i det siste. Vi får det ikke til slik som vi ønsker, sa Ryen, som mente gjestene tok tre ufortjente poeng. Vi lurte på om KIL er så dårlige eller om det er Løv-Ham som gjør oss så dårlige?

- Vi er ikke så dårlige, men det er nok en kombinasjon som gjør at det ser svart ut. De ødelegger tempoet i kampen og når vi i tillegg har en dårlig dag så holder det ikke. Vi er gode i perioder, men de periodene er alt for korte. Uansett så skal vi unngå å tape mot et slikt lag, men vi klarer ikke å ta vare på de sjansene vi får og det har jo vært typisk for KIL på hjemmebane i år. Det føles tilfeldig, men kanskje vi slipper oss mer løs borte, undret Ryen.

- Det får vi svaret på allerede på onsdag. Da står Sogndal på motsatt banehalvdel.

En deppa KIL-keeper på vei i garderoben. Conny hadde ikke mye å gjøre, men måtte se en ball forbi seg.
På skadefronten har det lysnet litt i det siste. Ørjan Berg Hansen er en av de som er tilbake. 

- Beinet føles bra. Nå gjelder det bare å komme i skikkelig form, sa Ørjan, som fikk et kvarter mot Løv-Ham.

Bjarne K. Ingebretsen ble offer for en stygg stempling før pause. Etter litt behandling fortsatte han, men måtte kaste inn håndkledet i pausen;

- Jeg fikk en stempling rett over ankelen og det ble fryktelig stivt etterhvert. Jeg sleit med å løpe, men det er er nok bare en smell så jeg er nok i gang igjen i mandag, mente Bjarne, som mente det skortet på kreativiteten fremover mot Løv-Ham.

Sjanser KIL - Løv-Ham
1. omg: 1-3
2. omg: 4-1

Cornere KIL - Løv-Ham
1. omg: 1-1
2. omg: 4-2

Pluss: At Ørjan Berg Hansen er tilbake i aksjon. 

Minus: Kreativiteten er fraværende da motstanderen er etablert i forsvar.

Overraskelsen: At KIL bare skaper en (1) sjanse mot Løv-Ham før pause.

PS: Gjestenes trener Trond Amundsen hadde i 2005 stor suksess da han trente KIL/NTG sitt juniorlag. I 2006 var han spillerutvilker i KIL, men han reiste altså vestover da tilbudet om hovedtrenerjobben i Løv-Ham dukket opp.

PS: Felles spillere for de to lagene er så vidt vi vet bare Vegar Landro som fikk 18 seriekamper i KIL i 2004 og 2005. Nå er Landro i Bryne. 

PS: Thomas Gjørtz, som spilte for Løv-Ham mot KIL, endte etter en periode med prøvespill nesten i KIL i vinter.

PS: Harald Stormoen spilte sin 170 seriekamp. Vi gratulerer!

PS: Lokalavisa kåret Ryen til KILs beste. Vi er enige.

PS: For ti år siden var KIL i Tromsø i 11. serierunde. Som vanlig ble det tap på Alfheim, men bare 2-1 denne gangen. Erik Noppi scoret for KIL, mens Ole Martin Årst ødela dagen med sitt seiersmål fem minutter før slutt.

PS: For tjue år siden besøkte KIL bruntrøyene fra Mjøndalen. Vi fikk med oss ett poeng hjem atter at Cato Holtet utlignet til 1-1 i annen omgang. 

Sitatet: - KIL kommer til å havne blant de fem beste, sa Trond Amundsen til sponsorene før kampen.

Bjarne blir behandlet av lege Dag Salicath.

Denne gangen var det ingen bortesupportere å servere kaffe til.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor