Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Det så bra ut!

Publisert  19.06.2007
KIL har gjennomført siste trening før Sogndalkampen  
Gjør Ørjan Berg Hansen comeback fra start mot Sogndal?

Tirsdag formiddag dro KIL avgårde til Sogndal, og på ettermiddagen gjennomførte gutta ei treningsøkt i naturskjønne omgivelser på Sogndals treningsfelt i Luster.

Jogging, firkant og spill seks mot seks sto på programmet. I følge våre rapporter var det god kvalitet på økta, og den var heldigvis helt uten dramatikk. Ørjan Berg Hansen er nå tipp-topp, og har definitivt ikke tatt noen som helst skade verken av søndagens innhopp i Adeccoligaen eller mandagens kamp i 3. divisjon.

Troppen som har dratt oppover er forøvrig akkurat den samme som var plukket ut til kampen mot Løv Ham. Det betyr at Magnus Sylling Olsen og John Pelu holder seg hjemme og pleier skadene sine.

kil.no sin representant reiser oppover onsdag. Laget får du enten ved å sende en SMS med melding KIL RES til 1960 eller ved å ta en titt på hjemmesiden onsdag ettermiddag. Siden det er midt i uka begynner kampen en time seinere enn vanlig, klokken 1900.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor