Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Sterk seier mot Sander

Publisert  26.06.2007
KIL 2 spilte nok en gang en god kamp og befestet tabelltoppen etter å ha slått Sander klart  

Sanders taktikk var det ikke vanskelig å lese. Så fort de vant ballen ble den lempet framover mot de to gode spissene Nesset og Haugen som stakk i bakrom. Videre hadde de en løpssterk midtbanefirer som bidro til at de defensivt sto fram som et kompakt lag – ihvertfall i kampens innledning.

Før KIL fant ut av taktikken skapte Sander flere farligheter. Ole Andreas Nesset var to ganger helt alene gjennom, og burde definitivt ha satt ballen i mål. Ved begge anledningene gikk ballen imidlertid utenfor buret til KIL-keeper Alexander van Wijk.

Samme van Wijk prøvde i dag å jobbe med noe som trenerne flere ganger har klaget på – at han til tider kan være litt for treig til å få igang spillet. Imidlertid var han mot Sander et par ganger tvert imot litt for raskt. En gang kastet han rett i bakhodet til venstreback Christian Arnesen – hvorpå ballen spratt rett til en angrepsspiller i god posisjon.

Sanders farligheter ga ikke uttelling. Det gjorde den første KIL-sjansen. Det er ikke så lurt å gi frispark rett utenfor 16-meteren når Patrick Holtet er på banen. Han ladet høyrefoten og plasserte ballen nydelig rett i krysset.

Knappe ti minutter etterpå trodde vi at Lasse Bergan Foss hadde doblet ledelsen med en volley etter en corner, men ballen sneik seg utenfor stanga. Det andre målet kom allikevel før pause. Lars Erik Fremming brøt på midtbanen og sendte avgårde Patrick Holtet på løp. Med silkefoten la han inn fra venstre. På første stolpe kom Jon-Kristian Krybelsrud i iltempo og prikket nettmaskene. Et vakkert angrep.

2-0 ledelsen til pause var fortjent. Etter at Sander hadde en god start på kampen tok KIL helt over etterhvert. Forsvaret justerte også spillet sitt, og utover i kampen var det mye bra å se fra Nilsen, Bergan Foss, Odden og Arnesen.

Etter pause var KIL suverent best, og det var bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Det ble 4-0. Det tredje målet var ei perle. Lars Erik Fremming gikk på løp inn i 16-meteren. Peter Linstad fant ham med en flott chip som Fremming uten nøling ekspederte i nettet alene med keeper. Både Linstad og Fremming var gode på mandag, og banker nok på A-lagsdøra.

Et gledelig gjensyn var Johan Nås. Han spilte hele kampen som spiss. Han viste til tider gode takter, men trenger nok noe mer kamptrening før han er i toppform. Etter ferien bør han imidlertid være helt fit for fight. Nås fikk med seg et mål han også. Etter at innbytter Kristian Jahr ble felt satte han sikkert et straffespark i mål og fastsatte sluttresultatet til 4-0.

Sander – KIL 2 0-4 (0-2)
Sandermoen, 150 tilskuere
Dommer: Anders Edvartsen, Hernes IL
Gult kort: Øyvind Nilsen, Sander

1-0 Patrick Holtet (9)
2-0 Jon-Kristian Krybelsrud (40)
3-0 Lars Erik Fremming (62)
4-0 Johan Nås (str. 67)

KIL (4-3-3)
Alexander van Wijk
Fredrik Nilsen
Lasse Bergan Foss
Herman Odden (K)
Christian Arnesen
Lars-Christian Krogh Gerson
(Hans Martin Forfot i 35 min.)
Petter Linstad
Lars Erik Fremming
(Kjetil Simensen i 22 min.)
Jon-Kristian Krybelsrud
Johan Nås
Patrick Holtet
(Kristian Jahr i 45 min.)


Johan Nås tilbake etter skade

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor