Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ut av cupen

Publisert  28.06.2007
KIL er ute av NM etter 1-2 mot Notodden.  
Mens det ennå var håp - i pausen mellom første og andre ekstaromgang.

KIL tok ledelsen tidlig i andre omgang og holdt tett bakover helt til siste minutt, da utlikningen kom. Sju minutter ut i andre ekstraomgang kom avgjørelsen etter at KIL hadde forsvart seg heroisk. Det var et bittert tap, men ikke helt ufortjent.

Første omgang var grei for KIL sin del. Vi hadde god kontroll bakover, men skapte lite sjanser. Pelu og Torp på vingene prøvde seg, men kom seg sjelden i farlige posisjoner. Notodden var farlig frempå ved et par anledninger, spesielt fikk Smolinski jobbe hardt mot Bala Garba på sin side.

KIL tok ledelsen ti minutter ut i andre omgang på et pent angrep. Berg Hansen snappet opp ballen på høyresiden og gikk mot dørlinja. Han la inn, Samuelsson hoppet over ballen på første stolpe, og plutselig var Sylling Olsen alene ned keeper på bakerste. Ballen ble plassert enkelt til side for keeper.

Etter scoringen fikk Notodden en kjempesjanse, da Granerud skjøt over alene mot Månsson. Spillet bølget litt frem og tilbake, men vi ble presset mer og mer bakover utover i omgangen.

Sylling Olsen fikk to gode sjanser mot slutten av kampen. Bortsett fra det var Notodden farlig frempå ved flere anledninger, og de fikk utlikningen i siste minutt. Månsson, som ellers sto en kjempekamp, fikk ikke bokset ballen langt nok ut etter et innlegg, og Kristian Ystaas satt andreballen i mål.

I ekstraomgangene var alle spillerne slitne. Ørjan Berg Hansen la ned en imponerende innsats offensivt, mens Arnar Førsund stadig hentet frem krefter til både defensive og offensive løp. Conny Månsson vartet opp med et par feberredninger på slutten av kampen.

Men det holdt ikke helt inn. Fem minutter før slutt kom scoringen som avluttet årets cup for vår del. Et hardt lavt innlegg gikk via foten til Ryen og inn i eget mål. Surt for oss, men typisk som følge av at vi ble presset hjemover mot slutten.

Pelu gikk ut i andre omgang med antydning til skade, mens Smolinski fikk en smell i kneet. Harald Stormoen fikk tidlig et kutt, og gikk etter det rundt med en turbanliknende bandasje. Vi får se i morgen hvor alvorlige skadene er, og om de bli klare igjen til søndag.

- Vi er nær å avgjøre med stangskuddet til Sylling på slutten. Dessverre får vi ikke satt høyt press gjennom kampen, og får for mange dueller på egen sekstenmeter, sier Thomas Berntsen.

- Jeg rekker ikke reagere på det siste målet, sukker Conny Månsson. - Det var en kul kamp ellers, og det kjentes som målet var stengt. Det første målet var mitt, når jeg kolliderer og mister ballen. Ellers var det mye å gjøre.

- Det var et skuffende resultat, men i dag kunne vi også vært litt heldige å vunnet, avslutter Jørn Karlsrud utenfor garderoben etter kampen.

Notodden – KIL 2-1 e.e.o. (0-1) (1-1)
654 tilskuere

0-1 Sylling Olsen (55)
1-1 Ystaas (90)
2-1 Selvmål (113)

Gult kort KIL: Smolinski og Førsund

KILs lag:
Conny Månsson
Kjetil Kamark
Johan Nilsson Guiomar
Kai Olav Ryen
Kris Smolinski
(Fremming fra 90)
Harald Stormoen
(Sylling Olssen fra 45)
Arnar Førsund
Ørjan Berg Hansen
John Pelu
(Patrick Holtet fra 63)
Peter Samuelsson
Carl Erik Torp

 
  Det var mange som trengte å bli knadd litt på før ekstraomgangene. Keepertrener Morten Kristiansen måtte trå til som Winnie Linds assistent.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor