Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Snart tipp topp i hallen...

Publisert  12.07.2007
..men også fotball-ledere utenfor Kongsvinger by er bekymret for anleggssituasjonen i regionhovedstaden.  

Med 1000 aktive fotballspillere blir slitasjen på banene i Kongsvinger enorm. På kunstgressbaner er antall timer banene kan brukes bare begrenset av antall timer i døgnet. I dag opplever unge og gamle spillere ofte stengte baner og/eller slike forhold som på dette bildet.

I sommer får Kongsvingerhallen et etterlengtet nytt dekke. Det gamle var som kjent utdatert og KIL har blant annet hatt problemer med å skaffe treningsmotstandere på det gamle dekket. Nå regner vi med at byen igjen har et attraktivt underlag vinterstid. Det er vel heller ikke utenkelig at det gamle dekket også kan være en medvirkende årsak til en del skader på våre spillere.

Det blir altså glimrende forhold om vinteren inne i hallen, men utendørs på sommertid står det fortsatt svært dårlig til i Kongsvinger by. Vi i kil.no har denne uka en runde med byens politikere om anleggssituasjonen, og i dagens utgave av Glåmdalen snakker leder i Eidskog Fotball, Sten Stolpe, om kunstgress og banesituasjonen i distriktet:

- Kunstgras er veien å gå. Nå kommer Grue, Flisa og Våler, og det er planer i Odalen. I Eidskog er det meningen at det vil komme kunstgras enten på Matrand eller Magnor, der grunnforholdene ligger godt til rette. Men det er skremmende at det ennå ikke er kunstgras i Kongsvinger. Om du ser på anleggssituasjonen generelt i distriktet, er den ganske bra, men Kongsvinger sliter med tanke på hvor mange som spiller fotball der. Vi får håpe de får realisert planene de har, sier Stolpe til Glåmdalen.

Vi kunne ikke sagt det bedre selv.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor