Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Espen i bilen

Publisert  23.02.2006
Kil.no rakk torsdag kveld en liten prat med Espen Nystuen. Da var han på vei til Nadderud  
Espen Nystuen sa i høst nei takk til Hønefoss. Til slutt skrev han endelig under for KIL. Nå kan han bli borte, men denne gangen går han ikke gratis. Espen er fortsatt KIL-spiller, men torsdag kveld var han altså på vei til Stabæk for å forhandle om sine personlige betingelser. Om de forhandlingene hadde midtbaneeleganten dette å si:

- Jeg går til Stabæk hvis tilbudet er bra. For meg er det veldig viktig å få mulighet til å fullføre studiene mine, og hvis Stabæk klarer å lage et opplegg som passer med det så øker sjansen. I tillegg veier det faktum at Stabæk er i Tippeligaen tungt, mente Espen, som selvfølgelig også må bli enig med bæringene om lønn.

Vi hadde tenkt å spørre Espen om hva han tror om KILs lag i år hvis han går til Stabæk, men det rakk vi aldri å spørre om. Espen er ekte Kongsvingergutt og begynte å prate om KIL lenge før vi kom til spørsmålet:

- KIL får jo en pen slump penger for meg hvis jeg går, og da håper jeg de får erstattet meg med en god spiller. Supporterne bør ikke bekymre seg selv om jeg blir borte, mente Espen, før han kom med oppløftende ord om KIL anno 2006:

 Espen hadde gledene av å være med å rundspille Stabæk på Gjemselund våren 2005. Utrolig nok klarte de blå å få med seg ett poeng hjem.

- Ut fra det jeg har sett på treningene i år så kommer KIL til å ha et slagkraftig lag, enten jeg er med eller ikke.

Espen kom også med et velmenende råd til de som tar avgjørelser i KIL:

- Nå er det viktig at KIL ikke sitter og ruger på penga, men bruker dem til å investere, sa Espen, før han skulle møte ledere fra Stabæk.

Vi kan ikke gjøre annet enn å ønske Espen lykke til. Og skulle de bli enige går vi en spennende tid med spillerjakt i møte.

Les hva sportslig leder Svein Ystenes mener her.

Se fakta om Espen her.

KIL mister uvurderlig hodestyrke hvis Espen forsvinner. Bedre spenst skal du lete lenge etter.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor