Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Godkjent test

Publisert  17.07.2007
Både spillere og trenere var sånn måtelig fornøyde med treningskampen mot Fredrikstad.  
Peter Lindau og Peter Samuelsson er viktige spillere for KIL. I dag mener vi at Lindau var KILs beste.

Det ble til slutt tap 2-1, men KIL ledet lenge og kunne med litt flaks ha fått med seg uavgjort. Det var imidlertid ikke noe å si på at hjemmelaget vant selv om vi absolutt hang med i svingene.

Kampen begynte rolig. Det kunne se ut som om lagene følte litt på hverandre. Etter 12 minutter syntes imidlertid Harald Stormoen at det fikk være nok føling. På en corner ble han plassert i returrommet. Der havnet ballen omsider også, og fra 16 meter kunne kapteinen prikke ballen nydelig inn i Rami Shabaans venstre kryss.

Den første halvdelen av første omgang var KILs beste i kampen. Midtbanespillerne Torp, Stormoen og Lindau fikk da vist seg fram. Lindau var gjennom hele kampen en meget nyttig spiller. Måten han tar ned og beholder ballen på er imponerende. Han har en kombinasjon av styrke og teknikk som ikke er dusinvare. Nå ser det ut som om han har funnet en plass på banen han liker godt å spille på som offensiv spiller på en tremanns midtbane.

Etter de første 25 minuttene var det Fredrikstad som skapte sjansene i første omgang. KIL la seg til tider veldig dypt, og vi fikk se eksempler på at hjemmelaget er gode til å spille mot etablert forsvar. Før pause fikk de tre-fire gode muligheter, men avslutningene var for svake. Raymond Kvisvik kom farlig inn fra venstrekanten sin et par ganger, men skuddene hans var heller svake.

17-åringen Lars Christian Krogh Gerson slappet av i de behagelige stolene på innbytterbenken etter sin debut på A-laget.

Selv om KIL var mer med i begynnelsen av andre omgang enn slutten av første, klarte Fredrikstad tidlig å utlikne. Etter småspill inne på KILs banehalvdel havnet ballen hos John Anders Bjørkøy på 15 meters hold. Når han da fikk en meters rom, nølte han ikke med å skyte. Conny Månsson var på ballen, men skuddet var såpass hardt at det allikevel sneik seg inn i nettmaskene.

Fredrikstad hadde ballen mye, men led noe av skuddvegring, så det ble ikke mange avslutningene på mål. De som var ble ofte litt for upresise, og endte for det meste over mål.

KIL gjorde flere bytter i andre omgang. I pausen kom Herman Odden og Fredrik Nilsen inn, og utover i kampen fikk både Lars Christian Krogh Gerson, Hans Martin Forfot og Alexander van Wijk prøve seg for første gang på A-lagsnivå, og med et Tippeligalag på motsatt side av banen må vi kunne kalle det en ilddåp. Tirsdag kan du lese mer om de nyes innsats og hva to av dem syntes om debuten sin.

Forfot kunne forøvrig fått en legendarisk start på A-lagskarrieren sin. Med sitt andre touch på ballen møtte han et innlegg fra Fredrik Nilsen, men dessverre endte skuddet utenfor. Det gjorde også KILs desidert største sjanse etter pause. På stillingen 1-1 tok Harald Stormoen en smart chip på et frispark, og vips, så var Lars Erik Fremming alene med keeper. Fremming prøvde å sette ballen i det lengste hjørnet, men dessverre sneik ballen seg såvidt utenfor.

10 minutter før slutt falt avgjørelsen. Herman Odden prøvde å sette innbytter Brian West i offside, men lyktes ikke. Dermed kom West alene med Conny Månsson og scoret sikkert. Synd med tap, men det ødela ikke guttas selvtillit.

En annen 17-åring debuterte også - odølingen Hans Martin Forfot.

- Jeg synes vi spiller brukbart i dag. På egne vegne må jeg si at den fysiske formen er god nå, forteller kaptein Harald Stormoen.

KIL har nå mer eller mindre fast begynt å spille med to defensive og en offensiv midtbanespiller. Stormoen synes ikke det er noen stor omveksling fra den gamle formasjonen:

- Forskjellen er ikke stor. Det som er mest annerledes er nok at det blir mer jobbing ut mot sidene, avslutter han.

Fredrikstad – KIL 2-1(0-1)
Fredrikstad Stadion
984 tilskuere
Dommer: Bernt Bruheim, Sprint Jeløy


Gult kort: Brian West, Fredrikstad

0-1 Harald Stormoen (12)
1-1 John Anders Bjørkøy (53)
2-1 Brian West (80)

KIL (4-3-3)
Conny Månsson
(Alexander van Wijk i 5 min.)
Kjetil Kamark
(Fredrik Nilsen i 45 min.)
Johan Nilsson Guiomar
(Herman Odden i 45 min.)
Kai Olav Ryen
Kris Smolinski
Carl Erik Torp
Harald Stormoen
Lars Erik Fremming
(Hans Martin Forfot i 16 min.)
Peter Lindau
Patrick Holtet
(Lars Christian Krogh Gerson i 24 min.)
Peter Samuelsson


Harald Stormoen var brukbart fornøyd med innsatsen på Fredrikstads nye flotte stadion.


Etter å ha vært på benken uten å slippe inn i samtlige A-kamper siden seriestart fikk endelig Alexander van Wijk vist seg fram.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor